Σε πάνω από 100 πλαστικές επεμβάσεις φαίνεται να είχε υποβληθεί ο σούπερ σταρ της ποπ και αιώνιο είδωλο, Michael Jackson!

tryety.png

Εκατομμύρια φανς του όμως θα ήθελαν να τον δουν πως θα ήταν εάν δεν είχε κάνει όλες αυτές τις πλαστικές επεμβάσεις που αλλοίωσαν και κατέστρεψαν το πρόσωπό του…

ry yjuyj.pngewrarr.png
(Εδώ τον βλέπετε σε παιδική ηλικία)

Ο βασιλιάς της ποπ στην αρχή ήθελε να αλλάξει μόνο τη μύτη του. Όμως κατέληξε να έχει αλλάξει εντελώς την όψη του.

gfdhj.png

Πέρασε 30 χρόνια από τη ζωή του προσπαθώντας να πετύχει την τελειότητα και πέθανε απεγνωσμένος και μόνος προσπαθώντας να διορθώσει τις ζημίες που του είχαν προκληθεί στο σώμα αλλά και στην ψυχή του από τις επεμβάσεις.

rwytry.png

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Michael Jackson έκανε τόσες πλαστικές σε μια προσπάθεια να μοιάσει στην Νταϊάνα Ρος, ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι τις έκανε προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ίχνος ομοιότητας με τον πατέρα του που μισούσε.

yjtyutuy.png

Ένα νέο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ με θέμα τις πλαστικές και τον εθισμό σε αυτές αποκαλύφθηκαν πολλά από τη σχέση… εξάρτησης που είχε ο Michael Jackson με τις αισθητικές επεμβάσεις.

rtywt.png

Ειδικοί, που μίλησαν στην κάμερα του ντοκιμαντέρ, ανέφεραν ότι ο Michael Jackson πιθανότατα έπασχε από μια ασθένεια η οποία δημιουργεί στους πάσχοντες μια διαστρεβλωμένη άποψη της εμφάνισής τους.

Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ προβλήθηκε και η φωτογραφία, που έγινε με τη βοήθεια ένας προγράμματος υπολογιστή, για το πώς θα ήταν ο βασιλιάς της ποπ Michael Jackson σήμερα, αν ζούσε και αν δεν είχε κάνει καμία πλαστική επέμβαση στην επόμενη σελίδα