Μάκης Πουνέντης: “Δεν έχω καλό λόγο να πω για την Ελένη Φουρέιρα”

Λίγο από…Γιώργο Λιάγκα ήθελε να θυμίσει ο Μάκης Πουνέντης στη χθεσινή του εκπομπή και πριν λίγες ημέρες πέταξε το «καρφάκι» του για την Ελένη Φουρέιρα, αφού ζήτησε να μην παίξει ξανά τραγούδι της στην εκπομπή «Αυτά Είναι» που παρουσιάζει με την Μαρία Ηλιάκη στον Σκάι.

Ωστόσο, ο Μάκης Πουνέντης, είπε στον αέρα πως θα εξηγήσει σε κάποια άλλη εκπομπή τους λόγους που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα, όπως φαίνεται, την τραγουδίστρια. Ο παρουσιαστής το ΄πε και το ΄κανε ή μάλλον το ΄πε και το παράκανε, oπως διαβάσαμε στο Proto thema.

«Δεν έχω καλό λόγο να πω για την Ελένη Φουρέιρα. Συναντηθήκαμε σε ένα μαγαζί. Καθόμασταν στα διπλανά τραπέζια, δεν μου είπε ούτε γεια. Ήταν με τον Σαμαρά και φιλιότανε και χαριεντιζότανε με τον Σαμαρά… Όχι, δεν τα καταλαβαίνω τα φιλιά και τα χαριεντίσματα και εμάς έκανε ότι δεν μας έβλεπε. Ε, όχι! Ρεζιλίκια, τόσα και τόσα. Όταν ζητάει να στηρίξουμε… «Μακούλη; βγαίνει το καινούριο μου τραγούδι».

Να το πω, γιατί να μην το πω, ο Λιάγκας πως δεν σας πειράζει που τα λέει; Όχι, θα το πω, ούτε γεια παιδιά, δεν πειράζει Ελένη, εμείς και πάλι φίλοι. Βγάζεις καινούργιο τραγούδι όπου να ‘ναι, φαντάζομαι θα θυμηθείς την ύπαρξή μας. Δεν κάνω ραδιόφωνο αυτή την εποχή, μπορεί να μην με έχει πολύ ανάγκη»,είπε ο παρουσιαστής για την τραγουδίστρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *