Αυτοί είναι οι παρουσιαστές του Madwalk 2018 by Serkova!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το fashion music project!

Γνωστοί σχεδιαστές συνεργάζονται με αγαπημένους καλλιτέχνες σε ένα event που μόνο το Mad θα μπορούσε να διοργανώσει, φέρνοντας για ακόμα μία χρονιά την ελληνική βιομηχανία της μόδας σε συνδυασμό με τη μουσική στην πρώτη γραμμή.

Οι παρουσιαστές του Μadwalk 2018 by Serkova θα κάνουν τη βραδιά να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού πρόκειται για δύο πολύ αγαπημένα πρόσωπα της showbiz που τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για τη μόδα και τη μουσική. Ο λόγος για τον Χρήστο Μάστορα και την Μαίρη Συνατσάκη!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος “Μέλισσες”, Χρήστος Μάστορας, που τον έχουμε δει και σε ρόλο κριτή σε μουσικό talent show, είναι από τους πιο fashion forward Έλληνες τραγουδιστές στην Ελλάδα και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε live εμφάνισή του.

H Μαίρη Συνατσάκη, η παρουσιάστρια-vlogger-ιδιοκτήτρια e-shop, προσφάτως ηθοποιός και γενικώς superwoman, είναι το πρόσωπο που όλοι έχουμε συνδέσει περισσότερο από κάθε άλλο με το θεσμό του fashion music project Madwalk!

Fun fact:

Για τον Χρήστο Μάστορα και την Μαίρη Συνατσάκη δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν επί σκηνής σε project του Mad αφου στα βραβεία Mad VMA 2012 είχαν εμφανιστεί μαζί στο “Πίκι Πίκι Jump Around”.

https://www.youtube.com/watch?v=p9AwdVpo3hM%20

Με αυτούς τους παρουσιαστές, λοιπόν, πώς να μην γίνει το Madwalk 2018 by Serkova, το No1 event της χρονιάς στη μόδα και τη μουσική;

Stay tuned για περισσότερες ανακοινώσεις!

Δείτε μερικές fashionable εμφανίσεις από τους δύο παρουσιαστές του Madwalk 2018 by Serkova στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *