Η Madonna και ο Ahlamalik Williams οδεύουν προς γάμο;

Η Madonna και ο Ahlamalik Williams οδεύουν προς γάμο;
Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης η βασίλισσα της pop γνώρισε τους γονείς του 25χρονου φίλου της.

View this post on Instagram

Ο @ahla_malik γνώρισε τη Madonna στις auditions για την περιοδεία REBEL HEART TOUR το 2015, κι εκείνη αμέσως τον ξεχώρισε. Για πολύ καιρό φημολογείται πως οι δυο τους έχουνε σχέση με πολλές paparazzi φωτογραφίες να το αποδεικνύουν, χωρίς όμως ποτέ η ίδια η @madonna να το επιβεβαιώνει δημόσια. Ήρθε όμως ο πατέρας του Ahlamalik να κάνει τις αποκαλύψεις. Ο πατέρας του 25χρονου χορευτή δήλωσε πρόσφατα πως η 61χρονη τραγουδίστρια γνώρισε την οικογένειά του και πως η ίδια σκέφτεται σοβαρά για τον γιο του. Η πρώτη τυπική γνωριμία είχε γίνει το Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη, ενώ τον περασμένο μήνα, μετά την εμφάνισή της στο CEASAR'S PALACE, η Madonna κάλεσε την οικογένεια του φίλου της στη σουίτα της. Ο προσωπικός σεφ της τραγουδίστριας τους μαγείρεψε και η ίδια είπε στον Drue Williams, ότι αγαπάει χωρίς όρους τον γιο του και θέλει να είναι δίπλα του και να τον φροντίζει. Για τον πατέρα του 25χρονου Ahlamalik η αγάπη δεν έχει ηλικία και είναι ευτυχισμένος που ο γιος του ζει τη δική του "Vida Loca". H Madonna έχει καλέσει την οικογένεια του φίλου της στις εμφανίσεις της στο Λονδίνο και το Παρίσι, στις αρχές του 2020! Ένα βήμα πριν την εκκλησία; #madtv – διάβασε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Ο Ahlamalik Williams γνώρισε τη Madonna στις auditions για την περιοδεία REBEL HEART TOUR το 2015, κι εκείνη αμέσως τον ξεχώρισε.Για πολύ καιρό φημολογείται πως οι δυο τους έχουνε σχέση με πολλές paparazzi φωτογραφίες να το αποδεικνύουν, χωρίς όμως ποτέ η ίδια η Madonna να το επιβεβαιώνει δημόσια.Ήρθε όμως ο πατέρας του Ahlamalik να κάνει τις αποκαλύψεις. Ο πατέρας του 25χρονου χορευτή δήλωσε πρόσφατα πως η 61χρονη τραγουδίστρια γνώρισε την οικογένειά του και πως η ίδια σκέφτεται σοβαρά για τον γιο του.

Η πρώτη τυπική γνωριμία είχε γίνει το Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη, ενώ τον περασμένο μήνα, μετά την εμφάνισή της στο CEASAR’S PALACE, η Madonna κάλεσε την οικογένεια του φίλου της στη σουίτα της.

Ο προσωπικός σεφ της τραγουδίστριας τους μαγείρεψε και η ίδια είπε στον Drue Williams, ότι αγαπάει χωρίς όρους τον γιο του και θέλει να είναι δίπλα του και να τον φροντίζει.

Για τον πατέρα του 25χρονου Ahlamalik η αγάπη δεν έχει ηλικία και είναι ευτυχισμένος που ο γιος του ζει τη δική του “Vida Loca”.

H Madonna έχει καλέσει την οικογένεια του φίλου της στις εμφανίσεις της στο Λονδίνο και το Παρίσι, στις αρχές του 2020!

Ένα βήμα πριν την εκκλησία;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *