Το Mad TV στο Top3 των ελληνικών media στο YouTube

Το επίσημο κανάλι του Mad TV Greece στο YouTube ξεπέρασε πριν από λίγες ημέρες τους 200.000 subscribers – καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στα media στην Ελλάδα, ενώ στην έβδομη θέση του Top10 βρίσκεται το κανάλι του Mad Radio (πηγή SocialBakers).

Tο Μad TV Greece ήταν από τα πρώτα ελληνικά κανάλια στο YouTube που δραστηριοποιήθηκαν από νωρίς στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, κάνοντας διαθέσιμες τόσο τις καθημερινές του εκπομπές, αποκλειστικές συνεντεύξεις και κυρίως τα μεγάλα του μουσικά event, όπως τα Mad Video Music Awards, MadWalk, Μad Secret Concerts, Mad Live in Athens.

Το Video Library  του Μad TV Greece ενημερώνεται καθημερινά με καινούργιο περιεχόμενο, έχοντας διαθέσιμα για τους χρήστες του YouTube περισσότερα από 8.000 videos  ενώ το κοινό του παρακολουθεί εκατοντάδες χιλιάδες ώρες περιοχομένου κάθε μήνα!

Το Mad TV Greece αποτελεί την ναυαρχίδα του MadTube Network, το δίκτυο του MAD στο YouTube, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα YouTube creators στην Ελλάδα. Το Mad προσφέρει υπηρεσίες content creation, ambassador marketing, rights managements και συνέργειες με όλο το δίκτυο των μέσων και on the ground activations που πραγματοποιεί.

Το MadTube Network σήμερα διαχειρίζεται εκατοντάδες κανάλια (μεταξύ αυτών τα Stavento tv, Melisses, Markos Seferlis, Astathios Pranks Team, Noz, Elena Galifa, Mirketa Vidali, Amita Motion κα.), ξεπερνώντας τα 1,7 εκατομμύρια συνδρομητές και περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύριο views κάνοντας το ένα από τα σημαντικότερα δίκτυα στην Ελληνική αγορά.

Η παρουσία του Mad στα νεανικά κοινά είναι από τις πιο δυναμικές τόσο σε offline μέσα (Mad TV, Mad Greekζ, Mad Hits, Mad Radio), όσο και σε online (Mad.gr +400k unique visitors, Facebook +500k likes, Instagram +100k followers, Twitter +500k followers)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *