Mad Giveaway by ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ: Κέρδισε υποτροφία αξίας 1.000€

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv)

Τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, η πρώτη αλυσίδα εκπαιδευτηρίων που εξειδικεύεται στην παροχή μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας και φροντιστηριακής υποστήριξης σε βοηθούν να γίνεις αυτό που ονειρεύεσαι! Μπες στην κλήρωση και κέρδισε μία υποτροφία αξίας 1.000 ευρώ από τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης, τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, με περισσότερα από 120 φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα.

Οι υποτροφίες, έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρωθούν είτε στα φυσικά φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και κέντρα σχολικής μελέτης After School είτε στο διαδικτυακό φροντιστήριο του ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ@home.

Ακολούθησε τα βήματα και γίνε εσύ ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν τα μοναδικά αυτά δώρα:

🤞🏼Like this post
🤞🏼Follow @mad_tv & @frontistiria_diakrotima
🤞🏼Tag 2 άτομα (όσες φορές θες) σε σχόλιο

Λήξη διαγωνισμού: Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 12:00

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2023-2024

1) Η παρούσα υποτροφία ισχύει για ήδη υπάρχοντα τμήματα, με μέσο όρο αριθμού ατόμων 5 – 6 μαθητές ανά group, με 8 – 9 άτομα ανά group το μέγιστο. Οι αναφερόμενες υποτροφίες δεν ισχύουν για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές μας παρά μόνο για τις νέες εγγραφές μαθητών.

2) Οι δικαιούχοι μπορούν να εξαργυρώσουν τις υποτροφίες έως και 12 μήνες μετά την κλήρωση της υποτροφίας από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Σε περίπτωση που δεν γίνει η χρήση της υποτροφίας από τον δικαιούχο ή αν δεν υλοποιείται το αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών που επιθυμεί ο δικαιούχος (εκείνη τη χρονική στιγμή) ή αν μεν υλοποιείται το αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών που επιθυμεί ο δικαιούχος, αλλά σε εκπαιδευτήριο του ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στο οποίο δεν επιθυμεί (ο δικαιούχος) να το παρακολουθήσει, εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, η ισχύς της υποτροφίας παραγράφεται στη λήξη της και δεν αντικαθίσταται.

3) Οι υποτροφίες είναι ονομαστικές και δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους πλην της περίπτωσης που κερδίσει και τις δύο το ίδιο φυσικό πρόσωπο. Σε αυτήν και μόνο τη περίπτωση δύναται να μεταβιβαστεί η μία εκ των δύο σε συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του ιδίου. Οι υποτροφίες ισχύουν και για τα μέλη της οικογένειας του δικαιούχου, εννοώντας για αυτόν και τα τέκνα του. Η παράδοση της υποτροφίας στον δικαιούχο θα γίνεται μέσω email από την Κεντρική Διοίκηση ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

4) Οι υποτροφίες, έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρωθούν είτε στα φυσικά Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και κέντρα σχολικής μελέτης After School είτε στο Διαδικτυακό φροντιστήριο του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ@home. Για τη δυνατότητα αυτή, ο δικαιούχος της υποτροφίας, θα ενημερώσει τη γραμματεία του ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και ο αρμόδιος συνεργάτης του οργανισμού θα τον κατευθύνει στο ανάλογο Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

5) Οι υποτροφίες των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ θα παρέχονται για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που αντιστοιχούν στον επίσημο κατάλογο διδάκτρων 2023-2024, σύμφωνα με την εμπορική πολιτική της εταιρείας.

6) Η κάθε υποτροφία φέρει τα εξής στοιχεία: τo ονοματεπώνυμο του δικαιούχου, το ποσό της υποτροφίας, την περίοδο κατά την οποία δύναται να εξαργυρωθεί η υποτροφία, τον φορέα από τον οποίο κέρδισε ο δικαιούχος τη συγκεκριμένη υποτροφία, τη σφραγίδα και την υπογραφή του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ώστε να είναι έγκυρη.

7) Για την εύρυθμη οργάνωση της διαδικασίας παραλαβής των υποτροφιών, ο κάθε δικαιούχος υποτροφίας οφείλει να προσκομίσει κάποιο αποδεικτικό έγγραφο (ή πιστοποιητικό) της ταυτότητας του, ώστε να του προσκομισθεί η αντίστοιχη υποτροφία. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ θα πρέπει προηγουμένως να έχει λάβει εγγράφως από τον φορέα που υλοποίησε τον διαγωνισμό / κλήρωση, τα ονόματα των δικαιούχων των υποτροφιών. Ο δικαιούχος υποχρεούται να επικοινωνήσει εγγράφως ή τηλεφωνικά στη γραμματεία της κεντρικής διοίκησης του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, ώστε αφενός να ενημερώσει τους αρμόδιους για το πρόγραμμα σπουδών που προτίθεται να παρακολουθήσει (ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Γυμνασίου, Λυκείου, Επάλ κλπ) και αφετέρου – σύμφωνα με τις περιοχές που τον εξυπηρετούν – να βρεθεί το αντίστοιχο εκπαιδευτήριο που του προτείνει ο Όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, το οποίο διαθέτει το ανάλογο τμήμα που επιθυμεί ο δικαιούχος της υποτροφίας.

8) Η υποτροφία που έχει κερδίσει ο δικαιούχος της έχει τη δυνατότητα να εξαργυρωθεί ως αξία έκπτωσης 1000 €υρώ από το συνολικό ΕΤΗΣΙΟ πρόγραμμα σπουδών που επιθυμεί ο γονέας / κηδεμόνας του μαθητή να πραγματοποιήσει στα εκπαιδευτήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ – Κέντρα μελέτης After School . O μόνος υπόχρεος οικονομικά για την αποπληρωμή του προγράμματος σπουδών που επέλεξε να παρακολουθήσει, αφαιρούμενης της αξίας της υποτροφίας των 1000 €υρώ, είναι ο ίδιος ο δικαιούχος και μόνο αυτός.

9) Σε περίπτωση που ένας δικαιούχος υποτροφίας των 1000€ δικαιούται και άλλες κατηγορίες εκπτώσεων (πολυτέκνων, αριστούχων, εκπαιδευτικών κλπ.), τότε ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση για αυτόν και όχι όλες μαζί αθροιστικά.

10) Κάθε γονέας / κηδεμόνας που θα παραλάβει την υποτροφία διδάκτρων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, έχει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσει μόνο μία φορά στα κέντρα του ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και όχι συνδυαστικά, δηλαδή δεν θα μπορεί να αθροίσει 2 ή 3 υποτροφίες μαζί των 1000€υρώ εκάστη – (εάν θεωρήσουμε έστω ότι υπήρχε η περίπτωση να κερδίσει ο δικαιούχος περισσότερες της μιας υποτροφίες διδάκτρων..) και να απαιτήσει παροχή προγράμματος υποτροφίας, αξίας 2000 ή 3.000 €υρώ αντίστοιχα.

11) Ο φορέας υλοποίησης του διαγωνισμού (τηλεοπτικός – ραδιοφωνικός σταθμός, κλπ άλλα μέσα πχ site κ.α) είναι υποχρεωμένος να αναφέρει ότι ισχύουν ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ για το συγκεκριμένο διαγωνισμό και είναι καθ΄όλα υπεύθυνος για τη δημοσίευση – ανάρτηση των ανωτέρω όρων.

12) Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχουν όλοι.

13) Αποκλείονται της συμμετοχής στην ενέργεια οι εργαζόμενοι του Ομίλου Mad, και των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

14) Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνoς με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.
15) ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή στο διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθηθούν τα βήματα που αναφέρονται στο αναρτημένο post στο Instagram του Μad ΤV.
16) ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: O διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 18/09/2023 έως την Παρασκευή 22/09/2023 και ώρα 12:00.
17)  Ο Διοργανωτής θα ενημερώσει προσωπικά τους νικητές γραπτώς με προσωπικό μήνυμα (DM) στο Instagram και θα τους υποδείξει τον τρόπο παραλαβής των δώρων.
18) Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει κατά την κρίση του τη διάρκεια της ενέργειας. Το κοινό θα ενημερώνεται για τις αλλαγές αυτές με κάθε πρόσφορο μέσο.
19) Ο Σταθμός διατηρεί ρητά το δικαίωμα να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει την ενέργεια ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο της υπό την προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί πρόσφορη γνωστοποίηση προς το κοινό.
20) Ο Σταθμός διατηρεί ρητά το δικαίωμα να κρατήσει τα στοιχεία των διαγωνιζόμενων για διάρκεια 3 μηνών.

Η συμμετοχή στην ενέργεια συνεπάγεται και πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και διεξαγωγής της ενέργειας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *