Το νέο τραγούδι του Louis Tomlinson & η ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδείας

O Louis Tomlinson κυκλοφόρησε νέο single και ανακοίνωσε παγκόσμια περιοδεία

13 τυχερές fans όχι μόνο το άκουσαν πρώτες αλλά μίλησαν και με τον ίδιο τον τραγουδιστή!

Με ανεβαστικό ρυθμό, indie επιρροές και σύγχρονους ηλεκτρονικούς pop ήχους κυκλοφόρησε χθες το νέο τραγούδι του Louis Tomlinson. Το τραγούδι WE MADE IT μιλά για τα εφηβικά όνειρα, τον εφηβικό έρωτα και τις βραδινές εξόδους του τα πρώτα χρόνια των ONE DIRECTION.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο δεσμός του τραγουδιστή με τους fans του. Όπως δηλώνει ο ίδιος:

“Το ρεφρέν του We Made It είναι επίσης για την σχέση μου με τους fans μου. Έχουμε περάσει πολλά για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα. Χρειάστηκε να δουλέψω πολύ σκληρά και να μάθω πολλά πράγματα για τον εαυτό μου. Νιώθω πως μόνο όταν ξεκινήσω το tour μου και τραγουδήσω αυτά τα τραγούδια live στους fans μου θα έχω εδραιώσει την αρχή της solo καριέρας μου.”

Εκτός από το νέο single, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε και την παγκόσμια περιοδεία του για
το 2020 αλλά και την ημερομηνίa της κυκλοφορίας του πρώτο του album. To WALLS θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου.

Μετά από πειραματισμούς, ο Louis έχει βρει το δικό του ήχο, αντιλαμβανόμενος που στέκεται μουσικά, ώστε να συνθέσει τραγούδια, που θα σημαίνουν κάτι για αυτόν και τους θαυμαστές του.

Μπορεί να πούλησε 100 εκ. δίσκους ως μέλος των ONE DIRECTION και τα solo του τραγούδια να έχουν συγκεντρώσει πάνω από 1 δις streams, o Louis όμως νιώθει καινούργιος καλλιτέχνης, άνετος πλέον με τον εαυτό του, εμπιστεύεται το ένστικτό του.

Τη Δευτέρα, το τραγούδι WE MADE IT το άκουσαν αποκλειστικά 13 τυχερές του διαγωνισμού του MAD TV στο Instagram, ενώ ακολούθησε Skype video call με τον Louis. Συντονιστείτε στο www.mad.gr, στα social media του MAD και στο MAD TV για ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *