LISTEN: Rick Ross – “3 Kings” (Ft. Dr. Dre & Jay Z)

God Forgives, I Don’t ” ονομάζεται το καινούριο album του Rick Ross που κυκλοφορεί στις 31 Ιουλίου και περιέχει συμμετοχές από ονόματα όπως Νe-Yo, Usher, Dr. Dre, Drake κ.α

Fresh track από τον αναμενόμενο δίσκο με τίλο “3 Kings” και το ακούτε εδώ!

Ακόμα, check the “God Forgives, I Don’t” tracklist!

1. Pray For Us
2. Pirates
3. 3 Kings feat. Dr. Dre & Jay-Z
4. Ashamed
5. Maybach Music IV feat. Ne-Yo
6. Sixteen feat. Andre 3000
7. Amsterdam
8. Hold Me Back
9. 911
10. So Sophisticated feat. Meek Mill
11. Presidential feat. Elijah Blake
12. Ice Cold feat. Omarion
13. Touch’N You feat. Usher
14. Diced Pineapples feat. Wale & Drake
15. Ten Jesus Pieces feat. Stalley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *