LISTEN: R.E.M. – Discoverer

Στις 7 Μαρτίου του 2011 θα κυκλοφορήσει, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το συγκρότημα, το νέο album των R.E.M.Collapse Into Now“.

To πρώτο single του δίσκου, ωστόσο, με τίτλο “Discoverer” διατίθεται ήδη από σήμερα σε μορφή free download από το επίσημο site των R.E.M.

Το “Collapse Into Now“, η 15η δίσκογραφική δουλειά των R.E.M.– ηχογραφήθηκε στα Hansa Studios του Βερολίνου, με παραγωγό τον Jacknife Lee (U2, Bloc Party, Weezer) και την συμμετοχή της Patti Smith, του Eddie Vedder (των Pearl Jam) και των Peaches.

Άκούστε το νέο τραγούδι των R.E.M.Discoverer” παρακάτω και κατεβάστε το στον υπολογιστή σας, δωρεάν, από το Ακολουθεί τo full tracklisting του νέου δίσκου:

‘All The Best’
‘Oh My Heart’
‘It Happened Today’ (featuring Eddie Vedder)
‘Every Day Is Yours To Win’
‘Alligator Aviator Autopilot Antimatter’ (featuring Peaches and Lenny Kaye)
‘Walk It Back’
‘Mine Smell Like Honey’
‘That Someone Is You’
‘Me, Marlon Brando, Marlon Brando and I’
Blue (feat. Patti Smith)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *