Ο Liam Gallagher επιστρέφει με documentary, νέο album και πολλά live

Liam Gallagher documentary νέο album

Σήμερα 13/9 κυκλοφορεί το documentary AS IT WAS στο οποίο θα δούμε την πορεία του Liam Gallagher από την κατάκτηση της κορυφής στην πτώση, το αλκοόλ και τις ουσίες. Και αυτό, μια βδομάδα πριν την κυκλοφορία του WHY ME? WHY NOT, το δεύτερο solo. album του τραγουδιστή.

Παρότι ο Liam είχε ξανακάνει documentary, όταν το 2016 είχε γυριστεί το φιλμ SUPERSONIC και ήταν αφιέρωμα για τους OASIS, ο τραγουδιστής δηλώνει πως εξακολουθεί να μην είναι εξοικειωμένος με τις κάμερες αλλά και τις προσωπικές ερωτήσεις.

Παραδέχεται όμως, ότι του άρεσε το project παρότι δεν ήταν δική του ιδέα και δεν πρόκειται να μια εγωιστική κίνηση.

Μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες σήμερα, ακολουθεί η κυκλοφορία του νέου του album στις 20/9 με 11 νέα τραγούδια πάλι στο γνώριμο και πετυχημένο ύφος της μελωδικής britpop.

Για το νέο album συνεργάστηκε με τους: Greg Kurstin, Andrew Wyatt, Simon Aldred και Adam Noble, ενώ εξηγεί πως η δημιουργία του album έγινε χαλαρά, χωρίς την ανάγκη και τον αυτοσκοπό να προωθήσει τον εαυτό του.

Για τον Liam η μουσική και η δημιουργία της είναι κάτι χαλαρό. Θυμάται τις στιγμές στο studio με τον αδερφό του Noel, την υπερπροσπάθεια να ικανοποιήσουν τη δημόσια εικόνα τους και σκέφτεται ότι αυτό που κάνει τον άγχωνε.

“Τι στο καλό κάνουμε; Δεν γιατρεύουμε τον καρκίνο κιόλας. Αυτό έπρεπε να ήταν διασκέδαση”

Τον Οκτώβρη, o Liam θα ανοίξει κάποια από τα shows των THE WHO στη δυτική ακτή των ΗΠΑ, το Νοέμβριο θα εμφανιστεί στην Ουαλία, το Δεκέμβρη στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία ενώ από τις αρχές Φεβρουαρίου θα γυρίσει την Ευρώπη. Και όλο αυτό το βαρύ πρόγραμμα παρά την αρθρίτιδα στους γοφούς.

Οι σχέσεις με τον αδερφό του μάλλον ανύπαρκτες αυτή την περίοδο και χαρακτηριστικά δηλώνει πως:

“ο Noel μάλλον δεν με συμπαθεί”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *