Ο Lewis Capaldi αποκαλύπτει γιατί δεν συνεργάστηκε με τη Camila Cabello

Ο Lewis Capaldi αποκαλύπτει γιατί δεν συνεργάστηκε με τη Camila Cabello

Ο τραγουδιστής δηλώνει πως είναι καλύτερα στην 3η θέση μόνος του παρά στην κορυφή με τη συμμετοχή ενός άλλου καλλιτέχνη.

Σε συνέντευξή του στο ΜUSIC WEEK, ο δημοφιλής τραγουδιστής Lewis Capaldi εξήγησε για ποιο λόγο δεν συνεργάστηκε με την Camila Cabello στο τραγούδι με τίτλο SOMEONE YOU LOVED, το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως, ενώ η δισκογραφική εταιρεία επέμενε να συνεργαστεί με κάποιον καλλιτέχνη για να γίνει γνωστό το κομμάτι, ο ίδιος προτίμησε να μην κατακτήσει την κορυφή των. charts, παρά να γίνει νούμερο ένα εξαιτίας μιας συνεργασίας.

Πολλά ήταν τα ονόματα, που δόθηκαν στον 23χρονο τραγουδιστή για να κάνει τη συνεργασία, ανάμεσα στα οποία και της Camila. Δεν ήθελε όμως να φτάσει στο σημείο να λέει ο κόσμος, πως το τραγούδι είναι της Camila με … κάποιον άλλον.

Για την ιστορία το τραγούδι έγινε τρεις φορές πλατινένιο στη Βρετανία, πλατινένιο τις ΗΠΑ κατακτώντας την 1η θέση στα Βρετανικά, Αμερικάνικα και Καναδικά charts.

H Camila Cabello πάντως, έχει τραγουδήσει το συγκεκριμένο τραγούδι στο LIVE LOUNGE του BBC στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *