Λαμπερό πάρτυ για την κοπή της πίτας της Airfasttickets

Το πιο λαμπερό και κοσμικό πάρτι της χρονιάς έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Airfasttickets, Σκουζέ 6, στον Πειραιά, με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την κοπής της πίτας της νέας χρονιάς. Η Ελληνική πολυεθνική εταιρία στο χώρο του online travel booking γιόρτασε την επιτυχημένη πορεία της και την ραγδαία ανάπτυξη της εντός και εκτός συνόρων με λαμπερές παρουσίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής και τοπικής ηγεσίας, φορείς της τουριστικής βιομηχανίας, συνεργάτες της εταιρίας, καθώς και διασημότητες από τον καλλιτεχνικό και πολιτιστικό χώρο. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν o Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, τέως και νυν βουλευτές, γενικοί γραμματείς Υπουργείων και άλλοι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου.

Επίσης, στη λαμπερή βραδιά παρευρέθηκαν και οι: Ελένη Μενεγάκη, Νίκος Ευαγγελάτος, Πέτρος Κωστόπουλος, Ναταλία Γερμανού, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Λάκης Γαβαλάς, Τρύφωνας Σαμαράς, Ελένη Χατζίδου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Κατερίνα Ζαρίφη, Γιώργος Σατσίδης, Μαρία Ηλιάκη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ακόμη, η Χριστίνα Πολίτη, ο Ανδρέας Κουρής, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, οι Vegas και οι Master Tempo.

Τα «πολύχρωμα» γραφεία της Airfasttickets διαμορφώθηκαν κατάλληλα προκειμένου να φιλοξενήσουν το λαμπερό event, ενώ ένα εντυπωσιακό stage στήθηκε ειδικά για τη βραδιά. Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης, αποτέλεσε η prive συναυλία της ‘Αννας Βίσση. Η απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια ερμήνευσε τις μεγάλες της επιτυχίες για τους καλεσμένους της Airfasttickets, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν σε απόσταση αναπνοής.

Τον «παλμό» του πάρτι μετέδιδαν στους ακροατές οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του «Λάμψη 92.3» Σίσσυ Χρηστίδου και Παύλος Σταματόπουλος. Αμέσως μετά πήραν τη σκυτάλη οι Βασίλης Λιάτσος, Ελένη Καρποντίνη και Μάνος Μαγιάτης από τον «Δρόμος 89.8».

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Νικόλαος Κοκλώνης, πρόεδρος και Ιδρυτής της Airfasttickets κατά την κοπή της πίτας: «Ξεκινήσαμε την Airfasttickets το 2009 στον Πειραιά με πολλά όνειρα για το μέλλον. Σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα, βλέπω με συγκίνηση αυτά τα όνειρα να πραγματοποιούνται. Χρησιμοποιώντας ένα μίγμα τεχνολογιών αιχμής και την προσωπική εξυπηρέτηση ενός ταξιδιωτικού πράκτορα, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο πολυεθνικό online γραφείο κρατήσεων, που προσφέρει μοναδικά ταξιδιωτικά πακέτα, ικανά να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη. Και το σημαντικότερο, με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Σε συνέχεια των γραφείων που ιδρύσαμε σε Πειραιά, Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Φρανκφούρτη, πρόσφατα επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας και στην Τουρκία με το άνοιγμα του γραφείου μας στην Κωνσταντινούπολη. Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ανά την υφήλιο τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες του μέλλοντος».

Σχετικά με την Airfasttickets
Η Airsfasttickets (Fast group Α.Ε.), που ιδρύθηκε στον Πειραιά το 2009, ενσαρκώνει το όραμα του προέδρου της εταιρείας κ. Νίκου Κοκλώνη για τον τουρισμό, έχοντας ως πρωταρχικό της στόχο να βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες δομές, να αναπτύξει νέα μέσα για την προσέλκυση νέων πελατών αλλά και να προσφέρει νέες και καινοτόμες προτάσεις αγοράς στον τομέα του τουρισμού. Η εταιρία είναι πρωτοπόρος στο χώρο των online κρατήσεων για εισιτήρια και ξενοδοχεία, συνδυάζοντας μοναδικά τα πλεονεκτήματα ενός προσωπικού ταξιδιωτικού πράκτορα με την ευελιξία και την ταχύτητα που έχει αποκτήσει με την υλοποίηση τεχνολογιών αιχμής. Στόχος της είναι να δημιουργεί αξέχαστα ταξίδια για τους πελάτες της με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, δέσμευση που έχει ήδη αναγνωριστεί από χιλιάδες φαν των ταξιδιών σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Με όραμα τη συνεχή ανάπτυξη, η Airfasttickets διαθέτει ήδη παρουσία σε χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ. Μεταξύ των ετών 2010-2012 η Airsfasttickets αναπτύχθηκε ευρύτατα ανοίγοντας νέα γραφεία στη Φρανκφούρτη, στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και στις αρχές του 2014 στην Κωνσταντινούπολη. Σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί χιλιάδες πελάτες εβδομαδιαίως, βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν χιλιάδες ευρώ για τις κρατήσεις ταξιδιωτικών υπηρεσιών που πραγματοποιούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *