SHOWBIZ

Λάκης Γαβαλάς: Γιατί “καρφώνει” τον Ηλία Ψινάκη;

Λάκης Γαβαλάς: Γιατί “καρφώνει” τον Ηλία Ψινάκη;

O Λάκης Γαβαλάς σε πρόσφατη συνέντευξή του τόνισε πως θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική, τα έβαλε με το σύστημα της Ελλάδας, που παίρνει τον ΦΠΑ χωρίς να τον επενδύει στην παιδεία την περίθαλψη ή το οδικό δίκτυο που είναι γεμάτο λακκούβες αλλά και τους εκάστοτε δημάρχους που δηλώνουν manager… Αλήθεια, πάει κάπου το μυαλό σας; Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στο Hello και τον Ανδρέα Δερμιτζάκη.

«Μίλησα αρνητικά για τη χώρα μου, γιατί κι αυτή, κυριολεκτικά με ρούφηξε. Με υποχρέωσαν να μείνω εδώ, χωρίς να έχω τη δυνατότητα να ταξιδέψω στο εξωτερικό, ώστε να αναδομήσω την εταιρεία μου. Ζήτησα να μπω στο άρθρο 99, καθώς αυτό θα ήταν μια βοήθεια για εμένα, αφού έτσι θα διαπραγματευόμουν εκ νέου με τους πελάτες του εξωτερικού. Αν και οι τράπεζες μου είπαν αρχικά ναι, δεν το έκαναν, δεν μπήκαν εγγυητές. Και μάλιστα, τη στιγμή που οι τράπεζες έχουν χρηματοδοτήσει απατεώνες οι οποίοι σήμερα φιγουράρουν πρώτοι στις λίστες με τους διακόσιους επιχειρηματίες που χρωστάνε υπέρογκα ποσά στην Ελλάδα. Ενώ εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτές. Για ποιο λόγο η Ελλάδα θέλει τον ΦΠΑ; Τόσα χρόνια που της τον έδινα, τι παροχές είχα; Έφερε ανθρώπους να επενδύσουν στην Ελλάδα; Τι έκανε όλο αυτόν τον ΦΠΑ που έπαιρνε; Έδωσαν αυτά τα λεφτά στην παιδεία ή την περίθαλψη; Το οδικό μας δίκτυο είναι γεμάτο λακκούβες. Έκανε ποτέ κάτι ο εκάστοτε δήμαρχος; Εδώ ζούμε ακόμα με δημάρχους που κάνουν σόου και λένε πως είναι manager και το διαλαλούν. Και που δεν ξέρουμε, τελικά ποιου είναι manager. Και κάθεται το κράτος και τους ακούει. Μπορώ να μάθω τι φορολογικές δηλώσεις κάνουν αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι δηλώνουν manager;», υποστήριξε ο ίδιος.

Η αίσθηση που ο ίδιος δίνει είναι πως μετά την αποφυλάκισή του, λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια και τοποθετείται και πολιτικά. Με την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος και την επιρροή που έχει, δεν έχει σκεφτεί να ασχοληθεί με την πολιτική;

«Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Γιατί το γκλάμουρ που έχω αποθηκευμένο μέσα μου θα πρέπει να βγει σε έναν πιο κλειστό χώρο κι αυτός μπορεί να είναι η Βουλή», τόνισε.

Σε τι πόστο πιστεύει πως θα ήταν ιδανικός; «Θα με έβλεπα στο Υπουργείο Πολιτισμού ή Τουρισμού. Τόσα χρόνια, έχω φέρει πάρα πολύ κόσμο στην Ελλάδα από το εξωτερικό. Μεταξύ αστείου και σοβαρού, ξέρω τι είναι αυτό που θέλει ο τουρίστας για να περάσει καλά».

Άραγε πείθεται από τα λόγια των πολιτικών; «Μα, δεν είμαι ηλίθιος. Καταρχήν, ποιοι είναι οι πολιτικοί; Αυτοί που βάζουν το makeupγια να βγουν στα κανάλια; Ξέρεις, οι καλύτεροι πελάτες των προϊόντων makeup είναι οι πολιτικοί, εξαιτίας της κατανάλωσης που κάνουν για να βγουν στα παράθυρα. Δεν με πείθει κανείς και δεν μου λέει κανείς τίποτα».

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in SHOWBIZ

Kanye West… ούρησε ένα από τα βραβεία Grammy

O Kanye West… ούρησε ένα από τα βραβεία Grammy!

Asteropi ChainaSeptember 18, 2020
Nicki Minaj κέρδισε την δίκη απέναντι στην Tracy Chapman

Η Nicki Minaj κέρδισε τη δίκη απέναντι στην Tracy Chapman!

Asteropi ChainaSeptember 18, 2020
H Madonna ετοιμάζει ταινία για την ζωή της στην μεγάλη οθόνη!

H Madonna ετοιμάζει ταινία για την ζωή της στην μεγάλη οθόνη!

Asteropi ChainaSeptember 17, 2020
Η Jesy Nelson των Little Mix έπαθε κρίση πανικού!

Η Jesy Nelson των Little Mix έπαθε κρίση πανικού!

Asteropi ChainaSeptember 16, 2020
Χωρίζει η Cardi B

Χωρίζει η Cardi B!

Asteropi ChainaSeptember 16, 2020
«Σταματήστε να με συγκρίνετε με την Lady Gaga!»

Ava Max: «Σταματήστε να με συγκρίνετε με την Lady Gaga!»

Asteropi ChainaSeptember 15, 2020
Taylor Swift έστειλε ένα εκλεκτό δώρο στην νεογέννητη κόρη της Katy Perry

H Taylor Swift έστειλε ένα εκλεκτό δώρο στην νεογέννητη κόρη της Katy Perry

Asteropi ChainaSeptember 14, 2020
Η Halsey θα πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά σε νέα τηλεοπτική σειρά!

Η Halsey θα πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά σε νέα τηλεοπτική σειρά!

Asteropi ChainaSeptember 12, 2020
Elvis Presley πάντρεψε την Lily Allen και τον ηθοποιό David Harbour

Ο… Elvis Presley πάντρεψε την Lily Allen και τον ηθοποιό David Harbour στο Las Vegas!

Asteropi ChainaSeptember 11, 2020