Κυριάκος Μαραγκός

Αγόρασα στα 10 μου το πρώτο μου δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω μου έχουν να κάνουν με DJing και μουσική.

Στο σχολείο ήμουν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζα σχολικά party! Αφού έπλυνα μπόλικους τσίγκινους δίσκους στο στρατό, απαντώντας στο ερώτημα “κανάς DJ εδώ;” συνέχισα να παίζω τους σωστούς δίσκους, cds & usb sticks στην πορεία των χρόνων σε κανονικά clubs όλης τη χώρας. Έχω διατελέσει resident DJ σε πολλά επώνυμα clubs/bars της χώρας σε Αθήνα, Μύκονο, Σκιάθο, Χαλκίδα, Σαντορίνη, Ρόδο κτλ.

Έχει βρεθεί στο μικρόφωνο πολλών ραδιοφώνων σε Αθήνα και επαρχία, δηλώνοντας λάτρης των charts και του στυλ ραδιοφώνου που κάνει ο Pete Tong! Aργότερα, έπιασα την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησα το GodisaDJ.gr ένα από τα δημοφιλέστερα portals της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα. Σήμερα βρίσκομαι πίσω από το creativity management του site και πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. (Dreamland, Colour Day Festival, Summer Paradise Festival/Rhodes).

Πλέον είμαι μέλος τoυ MAD Radio 106,2 και του MAD TV. Stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *