Κυκλοφόρησε το 1ο trailer του “Hustlers” με πρωταγωνίστριες την Jennifer Lopez και την Cardi B!

trailer του "Hustlers" με πρωταγωνίστριες την Jennifer Lopez

Οι δύο sexy pop stars θα σε κάνουν να θέλεις να έρθει η 13η Σεπτεμβρίου μία ώρα αρχύτερα.

Κυκλοφόρησε -επιτέλους- το trailer του πολυσυζητημένου “Ηustlers” και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

 

View this post on Instagram

 

Κυκλοφόρησε -επιτέλους- το trailer του πολυσυζητημένου “Ηustlers” και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι η Λατίνα JLo, που με το κορμί και την ευλυγισία της επισκιάζει όλες τις άλλες strippers, γίνεται 50 χρονών σε λίγες μέρες; Η ταινία που θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Σεπτεμβρίου 2019, βασίζεται σε ένα άρθρο της New York Times “The Hustlers at Scores”. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα δράμα που εκτυλίσσεται σε ένα σκοτεινό club της πόλης όπου strippers που προσπαθούν να φέρουν τα πάνω κάτω στην ζωή των πελατών τους που ανήκουν στην Wall Street. Ανάμεσα στις πολλές συμπρωταγωνίστριές της Jlo είναι οι Cardi B, Keke Palmer, Contance Wu και Julia Stiles ενώ στο trailer ακούγεται το τραγούδι της Cardi B “Money”. Μάλιστα, αν και το “Ηustlers” περιγράφει ένα κοινωνικό φαινόμενο η Λατίνα ηθοποιός και τραγουδίστρια αρχικά δεν ένιωθε τόσο άνετα με το strip show. «Εκθέτω τον εαυτό μου, ας πούμε, με έναν τρόπο, ψυχικά και σωματικά πολύ περισσότερο από κάθε άλλη ταινία.» δήλωσε η Jennifer Lopez στο πρωινό show του Elvis Duran. #madtv #madradio

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι η Λατίνα JLo, που με το κορμί και την ευλυγισία της επισκιάζει όλες τις άλλες strippers, γίνεται 50 χρονών σε λίγες μέρες;

Η ταινία που θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Σεπτεμβρίου 2019, βασίζεται σε ένα άρθρο της New York Times “The Hustlers at Scores”. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα δράμα που εκτυλίσσεται σε ένα σκοτεινό club της πόλης όπου strippers που προσπαθούν να φέρουν τα πάνω κάτω στην ζωή των πελατών τους που ανήκουν στην Wall Street.

Ανάμεσα στις πολλές συμπρωταγωνίστριές της Jlo είναι οι Cardi B, Keke Palmer, Contance Wu και Julia Stiles ενώ στο trailer ακούγεται το τραγούδι της Cardi B “Money”.

Μάλιστα, αν και το “Ηustlers” περιγράφει ένα κοινωνικό φαινόμενο η Λατίνα ηθοποιός και τραγουδίστρια αρχικά δεν ένιωθε τόσο άνετα με το strip show. «Εκθέτω τον εαυτό μου, ας πούμε, με έναν τρόπο, ψυχικά και σωματικά πολύ περισσότερο από κάθε άλλη ταινία.» δήλωσε η Jennifer Lopez στο πρωινό show του Elvis Duran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *