Κρυσταλλία – “Τα Σπασμένα Μας Γυαλιά”

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Κρυσταλλιάς «Τα Σπασμένα Μας Γυαλιά» κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Platinum Records και ήδη η δυνατή συνεργασία της αγαπημένης καλλιτέχνιδας με τον καταξιωμένο Στέφανο Κορκολή στη μουσική και την χαρισματική Ρεβέκκα Ρούσση στους στίχους, έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές!

Πανέτοιμη να περάσει στην πιο δημιουργική περίοδο της καλλιτεχνικής της πορείας, η Κρυσταλλία μας εντυπωσιάζει με την ερμηνεία της σε ένα κομμάτι που συγκροτείται από μουσικό και στιχουργικό βάθος!

Το αποτέλεσμα κορυφώνεται οπτικά με την πρεμιέρα του επίσημου video clip, η αισθητική του οποίου αγγίζει επίπεδα κινηματογραφικής ταινίας! Ύπο την καθοδήγηση του ταλαντούχου σκηνοθέτη Δημήτρη Πλατανιά και του καταξιωμένου στο χώρο διευθυντή φωτογραφίας, Γιάννη Δρακουλαράκου, η εικόνα της γοητευτικής Κρυσταλλίας μας μαγνητίζει, καθώς την βλέπουμε να ενσαρκώνει τρεις διαφορετικές πτυχές της, που βιώνουν τον έρωτα στις πιο έντονες αποχρώσεις του!

Το επίσημο video clip κυκλοφορεί από την Platinum Records. Την νέα δισκογραφική εταιρεία που αγαπά και στηρίζει το Ελληνικό τραγούδι!

Δείτε το:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *