Κωστής Μαραβέγιας: «Η λεύκη είναι ένα χαρακτηριστικό που έχω ως άνθρωπος»

Τι είπε για την εμπειρία του στην τηλεόραση;

Συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” παραχώρησε ο Κωστής Μαραβέγιας μιλώντας για τη συνεργασία του με την ΕΡΤ, αλλά και για την αυτοάνοση ασθένεια.

«Ζορίστηκα με τις πολλές κάμερες, το κοινό και τον ανιματέρ. Η έκθεση στον κόσμο ήταν μια μεγάλη χαρά. Δεν αποκλείω να ξανακάνω τηλεόραση, στην παρούσα φάση όμως έχω ανάγκη τις συναυλίες. Δεν θα ήθελα να με δω πάλι σε ένα πλατό. Η παρουσία μου στην ΕΡΤ ήταν ωραία, θετική. Η συνεργασία έληξε, μπήκε σε μια παύση. Έκανε τον κύκλο της», είπε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Η λεύκη είναι ένα χαρακτηριστικό που έχω ως άνθρωπος. Και αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται κάποιος να το κρύψει ούτε να το διατυμπανίσει. Απλά φαίνεται και ό,τι φαίνεται είναι καθαρό, ειλικρινές και όμορφο. Τα τελευταία 8 χρόνια δεν έτρωγα κρέας. Έτρωγα σποραδικά και αραιά μόνο. Και αυτό με παρότρυνση ενός διατροφολόγου. Τρία χρόνια είμαι βίγκαν, τα έκοψα όλα τα ζωικά μέσα σε μια ημέρα, όπως και το αλκοόλ. Είπα ότι δεν ξαναπίνω ούτε κρασί, ούτε μπύρα, ούτε τίποτα. Αισθάνομαι πολύ καλά».

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *