Κώστας Κόκλας: «Για δουλειά του 2009 πληρώθηκα το 2013»

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, όπως και όλοι οι ηθοποιοί, αλλά και για τον πρόσφατο χωρισμό του από την επί 10 χρόνια σύζυγο του Κατερίνα, μίλησε ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας.

Μέχρι ότι έχει «ξεμείνει» από χρήματα, παραδέχθηκε σε συνέντευξη του στη Ρενέ Σαραντινού και το περιοδικό «Λοιπόν»:
«Πώς, δεν ξέμεινα; Όλοι οι ηθοποιοί ξεμένουν από λεφτά. Αν θες να κάνεις μια δουλειά που εγγυημένα θα ξεμείνεις από λεφτά, μπορείς να γίνεις ηθοποιός. Πάντα έβρισκα δουλειά, απλά επειδή κι εγώ ανοίχτηκα όπως όλοι μας, κάποια στιγμή αιφνιδιαστήκαμε όταν μείναμε χωρίς δουλειά. Είχα να πληρωθώ από τη δουλειά μου στην τηλεόραση από το 2009 και πληρώθηκα στο τέλος του 2013».

Αποφάσισες να δημοσιοποιήσεις την είδηση του χωρισμού σου αρκετό καιρό μετά…

«Δεν το αποφάσισα εγώ, τα ΜΜΕ αποφάσισαν να το δημοσιοποιήσουν. Το έμαθα κι εγώ από την εφημερίδα”.

Είχες χωρίσει ένα χρόνο πριν γίνει γνωστό στα ΜΜΕ. Πως κατάφερες να μην γίνει αμέσως γνωστό;

«Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή. Με την Κατερίνα έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Πρώτα από όλα είχαμε τον Δημήτρη που προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε και συζητήσαμε πάρα πολύ για αυτό γιατί ο χωρισμός αλλάζει τις ισορροπίες. Σημασία έχει ότι αυτό έγινε χάρη στην Κατερίνα, που είναι ψύχραιμη και λογική και στο όνομα της αγάπης που είχαμε μεταξύ μας στα 10 χρόνια που ήμασταν μαζί και στα άλλα τόσα που τη γνωρίζω… Την ήξερα γιατί στη Ζάκυνθο ήμασταν γείτονες, ήμουν φίλος με τον Σπύρο, τον αδελφό της, την ήξερα από παιδάκι, από 14 χρονών.»

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *