Κώστας Δόξας: «Με όσα έκανα στο YFSF με φλερτάρουν και άντρες»

Ήταν ένα από τα τηλεοπτικάπρόσωπα της χρονιάς! Ο Κώστας Δόξας απέδειξε πως διαθέτει πολλά ταλέντα. Ο τραγουδιστής, βρέθηκε στο Your Face Sounds Familiar όπου έφτασε και μέχρι τον τελικό, όμως δεν κατάφερε να βγει πρώτος. Παρόλα αυτά, οι εμφανίσεις του αγαπήθηκαν και σχολιάστηκαν περισσότερο από κάθε άλλον καλλιτέχνη και μέσα από το show απέκτησε πάρα πολλούς νέους θαυμαστές. Τι έχει όμως να πει για την γυναίκα της ζωής του, τα ραντεβού που κλείνονται από το facebook και για το φλερτ μεταξύ ίδιων φύλων;

Έχουν κάνει άραγε στον Κώστα Δόξα κάποια ακραία εκδήλωση θαυμασμού; «Ήπια πράγματα! Απλώς, πολλές φορές μου ζητούν να τις γνωρίσω μέσω facebook και επειδή είμαι πολύ ντροπαλό άτομο, δεν μπορώ. Έχει τύχει να μου στέλνουν τηλέφωνα αλλά δεν γίνεται να το κάνω», δήλωσε ο τραγουδιστής στην συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Η Άποψη.

Για το αν ήταν ελεύθερος και του ζήταγε μια κοπέλα να γνωριστούν μέσω facebook δήλωσε: «Θα έλεγα όχι. Δεν είναι ότι είμαι παραδοσιακός τύπος αλλά το ότι εμένα με ξέρει ο άλλος, εγώ όμως όχι. Δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί θέλω να τον μάθω από κοντά τον άλλο για να είμαι επιλογή του και να είναι επιλογή μου».

Με την γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά, Μαρία Μακρή, έχει αποφασίσει αν θα επισημοποιήσει στην σχέση του; «Δεν ξέρω, αν με προτιμήσει για γαμπρό και για άνδρα της! Δεν έχω ιδέα αν θα παντρευτούμε. Μου αρκεί που η σχέση μας είναι πολύ όμορφη. Είναι αυτό που βρίσκεις σε έναν άνθρωπο και σου ομορφαίνει τη ζωή».

Τέλος, για το αν έχει φλερτάρει ποτέ το ανδρικό φύλο, ο Κώστας Δόξας τόνισε: «Ναι, μετά από όλα αυτά που έχω κάνει λογικό δεν είναι; Σε αυτές τις περιπτώσεις αντιδράω πάντα με χιούμορ. Δεν χρειάζεται να κάνω κάποιον να νιώσει άσχημα και να τον χαλάσω. Με χιούμορ και αυτοσαρκασμό καταλαβαίνει ο άλλος ότι δεν πρόκειται να πάρει κάτι από μένα».

Διαβάστε ακόμα:

YFSF: Ο Κώστας Δόξας ως Πέτρος Γαϊτάνος και τα αιχμηρά σχόλια Ρήγα-Μάλφα

MAD VMA by Airfasttickets: Αυτά είναι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που δεν είδατε πουθενά!

H Madonna θέλει να δώσει το δικό της μήνυμα για τη Γάζα και προκαλεί με μια φωτογραφία

Το συγκινητικό “αντίο” της Μαρίας Ηλιάκη στον ALPHA μέσα από το twitter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *