Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δε δίνω ποτέ δεύτερη ευκαιρία στο κέρατο»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο αγαπημένους νέους καλλιτέχνες και τον τελευταίο καιρό γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο γοητευτικός τραγουδιστής που παίζει πολύ στο ραδιόφωνο και ηγείται του σχήματος στο “Posidonio” είναι κατηγορηματικός όταν ερωτάται για την απιστία στη σχέση…

Που θα έδινε όμως δεύτερη ευκαιρία ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τι δε θα συγχωρούσε με τίποτα; «Κοίτα, γενικά μου αρέσει να δίνω δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους. Άλλωστε, όλοι κάνουμε λάθη κι όπως θέλουμε να μας συγχωρούν, έτσι πρέπει να συγχωρούμε κι εμείς. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κρατάνε κακίες σε κανέναν – ό,τι κι αν μου κάνεις… Από την άλλη, όμως, δεν δίνω ποτέ δεύτερη ευκαιρία στο κέρατο. Εκεί λέω «δεν έχει δεύτερη φορά». Ποιος συγχωρεί την απιστία;», δήλωσε στο Down Town Κύπρου και συνέχισε λέγοντας: «Δηλαδή, εσύ θα το προσπερνούσες; Εγώ πάντως όχι. Αν με απατήσει μία κοπέλα, για μένα έχει τελειώσει εκεί το θέμα και δεν το συζητώ παραπάνω – εκεί χωρίζω».

Και για να μη νομίζετε ότι η σχέση του με την απιστία είναι μονόπλευρη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκαθάρισε ότι κι ο ίδιος δεν έχει απατήσει ποτέ: «Ποτέ, ποτέ! Δεν το παίζω ηθικός και όλα αυτά… Όχι. Απλά δεν μπορώ να απατήσω μία γυναίκα αν είμαι βαθιά ερωτευμένος μαζί της. Όταν είσαι καψούρης δεν βλέπεις τίποτα μπροστά σου, οπότε και η ωραιότερη γυναίκα να στην πέσει, την προσπερνάς. Άλλωστε, γιατί να απατήσεις όταν βρίσκεσαι σε σχέση; Ποιος ο λόγος; Μπορείς να χωρίσεις, να μείνεις μόνος σου και να κάνεις ό,τι γουστάρεις…».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει τον επόμενο παρουσιαστή του The Voice!

Μαραντίνης για Voice: «Θεωρώ πως δεν έχει βγει τίποτα τεράστιο»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *