Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι είπε για την Ζήνα Κουτσελίνη και τη λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha

Πολλά ακούστηκαν μετά την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από τον ALPHA. Το στέλεχος που είχε υπό την ευθύνη της, τόσο το επιτυχημένο Happy Day, όσο και το όχι τόσο επιτυχημένο Σπίτι μου σπιτάκι μου. Σήμερα το πρωί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπάθησε να πει κάτι για αυτό το περιστατικό και να καλωσορίσει τον αντικαταστάτη της Ζήνας:

«Θέλω επειδή έχετε διαβάσει και έχετε ενημερωθεί όλη αυτή την εβδομάδα. Θέλω να σας πω κι εγώ ότι η Ζήνα Κουτσελίνη δεν θα είναι στην παρέα μας. Παρ’ολα αυτά εγώ θέλω να την ευχαριστήσω ειλικρινά για ότι προσέφερε όσο διάστημα συνεργαστήκαμε και να σας πω ότι όλοι εμείς εδώ που δουλεύουμε και όχι μόνο εμείς οι πέντε αλλά και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν από πίσω για να βγει αυτή η εκπομπή στον αέρα όπως βγαίνει, είμαστε εργαζόμενοι και οφείλουμε να σεβόμαστε τις αποφάσεις του καναλιού, του σταθμού στον οποίο δουλεύουμε. Δεν ξέρω αν θέλετε να προσθέσετε κάτι;» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απευθυνόμενη στους συνεργάτες της.

«Όχι να προσθέσουμε ότι τα πάντα γίνονται για καλό, εγώ αυτό έχω μάθει από τη ζωή μου, επομένως, αυτό προχωράω και λέω. Και επίσης θέλω να σας πω ότι δεν έχω κάτι άλλο να πω.» είπε ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Θα συνεχίσουμε με κέφι και με ζεστασιά και θα πάμε δυνατά» πρόσθεσε ο Αντώνης Λουδάρος.

Δείτε το:

Πηγή βίντεο: Zappit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *