Κλάματα στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” – Λύγισαν Σεργουλόπουλος και Μπακοδήμου! (βίντεο)

Κλάματα στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" - Λύγισαν Σεργουλόπουλος και Μπακοδήμου!

Τους συγκίνησαν διαφορετικοί διαγωνιζόμενοι!

Πολύ συγκινητικές στιγμές υπήρξαν, στο χθεσινό επεισόδιο του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”. Στο πλατό του talent show του ΣΚΑΪ, η μία συγκίνηση διαδεχόταν την άλλη κάτι που έκανε κριτές, κοινό αλλά και διαγωνιζόμενους να λυγίσουν. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου λύγισαν on air, χωρίς να μπορούν να κρατήσουν τα δακρυά τους, με διαφορετικούς διαγωνιζόμενους.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ως guest κριτής στα Judge Cuts, ξεχώρισε με τις ατάκες του και όσα τα δήλωσε στους διαγωνιζόμενους. Έτσι, κυλούσαν όλα ομάλα στο show μέχρι τη στιγμή που εφανίστηκε ο μικρός Νίκος Πιπινιάς. Το αγοράκι παρουσίασε τον «Μηχανικό», έναν παραδοσιακό χορό από την Κάλυμνο και ήταν πραγματικά συγκλονιστικός. Η ερμηνεία ενός χορού με τέτοια ιστορία και τόσο συναίσθημα, έκανε τον Φώτη Σεργουλόπουλο να συγκινηθεί τόσο, που έφτασε σε σημείο να κάνει μεγάλες παύσεις στο λόγο του ώστε να καταφέρει να μιλήσει.

«Νίκο παίζεις πάρα πολύ καλά μπαίνεις μέσα στο συναίσθημα και πιστεύω πως στο μέλλον θα κάνεις πολύ ωραία πράγματα. Μου αρέσει που ασχολείστε με τους χορούς γιατί ο χορός είναι μία έκφραση που σε βοηθάει να ανέβεις ψηλά. Σου εύχομαι Νίκο στη ζωή σου…», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ξεκίνησε να κομπιάζει χωρίς να μπορεί να συνεχίσει. Στη συνέχεια συμπλήρωσε χωρίς να καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά του: «…Να κάνεις αυτό που θες και να μην χρειαστείς ποτέ μαγκούρα!».


Ποιος ήταν ο  διαγωνιζόμενος που έκανε τη Μαρία Μπακοδήμου να λυγίσει;

Δείτε το βίντεο στην  επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *