Κι όμως! Γιατί ο Tom Cruise έχει να δει την κόρη του ένα χρόνο;

Πάνω από έναν χρόνο έχει να δει ο Tom Cruise την 8χρονη κόρη του Suri, καρπό του έρωτα του με την Katie Holmes. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο 52χρονος ηθοποιός έχει γίνει πλέον… ένας ξένος για την Suri.

Πηγές που βρίσκονται κοντά στην πρώην σύζυγό του, αναφέρουν πως αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Mission Impossible 5» στο Λονδίνο, ο Tom Cruise είχε ελεύθερες δυο ολόκληρες εβδομάδες. Ωστόσο, ούτε μια φορά μέσα σε αυτές τις 15 ημέρες δεν προσπάθησε να έρθει σε επαφή με το παιδί του.

 

Άκου τώρα! Ο Tom Cruise και ο John Travolta είναι 30 χρόνια ζευγάρι;

 

Την ίδια στιγμή σε παλαιότερες δηλώσεις του, οι εκπρόσωποι του Tom Cruise είχαν διαψεύσει πως ο ηθοποιός δεν βλέπει το παιδί του, υποστηρίζοντας ότι το κάνει, αλλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πίσω από κλειστές πόρτες. Αν πάντως ισχύουν τα όσα υποστηρίζει το ΤΜΖ, τότε ο ηθοποιός αναμένεται να αργήσει κι άλλο να δει την Suri, αφού ξεκινά γυρίσματα για 90 ημέρες στην Ατλάντα!

Tom Cruise scouts locations for 'Mission Impossible 4' in Prague

Να σημειώσουμε πάντως, πως ο Cruise δεν θέλει πλέον να βλέπει ούτε ζωγραφιστή την Katie Holmes η οποία πήρε το παιδί τους και τον παράτησε σύξυλο, με το διαζύγιο να βγαίνει σε χρόνο dt. Το περίεργο πάντως στην όλη υπόθεση, είναι πως ο διάσημος ηθοποιός ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, βρήκε χρόνο για τον 20χρονο γιο του Connor, τον οποίο είχε υιοθετήσει με την Nicole Kidman το 1995, όταν ήταν ακόμα παντρεμένοιΠατέρας και γιος παρακολούθησαν αγώνα baseball μιας και είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Άλλωστε ο Connoer έχει ασπαστεί όπως και ο Tom Cruise την Σαϊεντολογία, ενώ έχει πολύ κακές σχέσεις με την Kidman την οποία έχει πάψει εδώ και καιρό να αποκαλεί «μαμά», επιλέγοντας να μείνει με τον πατέρα του.            

Πηγή.

                           

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *