Κι όμως, αυτά θεωρούν ελκυστικά οι άντρες στις γυναίκες!

Διάβασε τώρα και άνοιξε τα μάτια σου !


 

Προσπαθήσαμε τόσες μα τόσες φορές να μπούμε στο μυαλό τους, να καταλάβουμε τι σκέφτονται, πώς το σκέφτονται, τί νιώθουν, τί παρατηρούν, τί στο καλό τους ενδιαφέρει σ’ ένα κορίτσι.

Ωραία τα περιποιημένα μαλλιά, το τέλειο κορμί, η εμφάνιση που δεν έχει μισό λαθάκι, αλλά μόνο αυτά τους απασχολούν άραγε; Φυσικά και κάθε άτομο είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικές προτεραιότητες στα χαρακτηριστικά που αναζητάει στο άλλο του μισό. Ξέρεις όμως τί άλλο μπορεί να τον τραβάει σε σένα πέρα απ’ όσα ξέρεις ήδη;

Για πάρε μερικές ιδέες εδώ:

1. Να είσαι δραστήρια. Ένα βασικό στοιχείο στον έρωτα και τη σχέση είναι και ο θαυμασμός. Αν βλέπει ότι καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα, έχεις ενδιαφέροντα και ασχολείσαι με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες, τότε θα ανέβεις πολύ στα μάτια του. Προφανώς και δεν αξίζει να γίνεις πολυμίξερ για να τον ευχαριστήσεις, αλλά που ξέρεις, μπορεί να ανακαλύψεις ενδιαφέροντα που δεν ήξερες καν ότι θα σου ταίριαζαν!

 

2. Άσε κάτω το κινητό σου. Το να είσαι 100% εκεί, απολαμβάνοντας την παρέα του και χωρίς να αγχώνεσαι για τον κωδικό του wifi και το αν ανέβηκε η φωτογραφία σου στο instagram, μπορεί να σε κάνει πολύ γοητευτική σ’ αυτές τις εποχές που ζούμε. Τουλάχιστον για μένα, ένα αγόρι σίγουρα θα έπαιρνε extra credits αν είχε το μυαλό του στο ραντεβού μας και όχι στα likes.

 

3. Να διαβάζεις βιβλία. Δεν έχουμε όλες τα ίδια γούστα, αλλά ένα βιβλίο που σ’ ευχαριστεί θα μπορούσε να κάνει την προσωπικότητα σου ακόμη πιο ενδιαφέρουσα – νέα θέματα συζήτησης, ανταλλαγή απόψεων κλπ. Εξάλλου, αν νόμιζες ότι όλα τα αγόρια ενδιαφέρονται για βιντεοπαιχνίδια και ταινίες μόνο, απλά αναρωτιέμαι, πόσο καιρό απέχεις από το boy haunting;

 

4. Να ενδιαφέρεσαι πραγματικά. Αν κάνεις ερωτήσεις και νοιάζεσαι έστω και λίγο γι’ αυτά που σου λέει, για το πώς πέρασε τη μέρα του, πώς πήγε η δουλειά του ή το μάθημα που έδινε, σίγουρα έχεις κερδίσει κάτι παραπάνω από την εκτίμηση του.

 

διαβάστε την συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *