Η Kesha δίνει το τηλέφωνό της για να ακούσετε το νέο της τραγούδι

Η Kesha δίνει το τηλέφωνό της για να ακούσετε το νέο της τραγούδι

Αν καλέσετε το 1-855-KESHASAVS η τραγουδίστρια υπόσχεται, πως θα “ευλογηθείτε”.

https://www.instagram.com/p/B3ubAq6FHOX/

Η τραγουδίστρια με μια σειρά αναρτήσεων στα social media ανακοίνωσε στους θαυμαστές της, πως μπορούν να καλέσουν σε συγκεκριμένους τηλεφωνικούς αριθμούς (ανά χώρα) για να ακούσουν ένα teaser από το νέο της τραγούδι.

https://twitter.com/KeshaRose/status/1184869690298032128

H Kesha υπόσχεται στους fans της, πως θα ευλογηθούν και επειδή ο χρόνος περνάει τους προτρέπει να βιαστούν. Η ανάρτηση παρουσιάζει την τραγουδίστρια σε ένα ρετρό τηλεοπτικό διαφημιστικό μήνυμα, το οποίο παραπέμπει στη δεκαετία του ’50.

Αν καλέσει κάποιος σε νούμερο, που αντιστοιχεί στην περιοχή του (δεν ισχύει για την Ελλάδα) θα ακούσει ένα φωνητικό μήνυμα, το οποίο μας ενημερώνει πως η τραγουδίστρια επιστρέφει και να ακούσει ένα μέρος από το τραγούδι της.

Μιλώντας στο Billboard η Kesha δήλωσε πως δουλεύει σκληρά για το νέο της album (με το οποίο επιστρέφει δισκογραφικά μετά από 2 χρόνια) και θέλει να αφήσει της αποτύπωμα στην pop μουσική, έστω και αν αυτό είναι η τελευταίο της pop δουλειά.

Το 2019 η Kesha κυκλοφόρησε το RICH, WHITE, STRAIGHT MEN, ένα κομμάτι που μιλούσε για την ισότητα και τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *