Κέρδισε προσκλήσεις για το Mad About Arts by Campari 2020!

Κέρδισε προσκλήσεις για το Mad About Arts by Campari 2020!

Θέλεις να παρακολουθήσεις από κοντά την τελετή βράβευσης; Μάθε εδώ πως μπορείς να είσαι ένας απο τους τυχερούς που θα εξασφαλίσουν πρόσκληση για το Mad About Arts by Campari 2020!

O νέος θεσμός του MAD και του Campari, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, με στόχο να επιβραβεύσει την αυθεντική έμπνευση και δημιουργικότητα των Ελλήνων καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα της τέχνης. Το Mad About Arts 2020 by Campari θα βραβεύσει τα ταλέντα που με το έργο τους ξεχώρισαν το 2019.

Οι προσκεκλημένοι από το χώρο των τεχνών, των γραμμάτων και της showbiz θα απολαύσουν ένα ανατρεπτικό θέαμα με πολλές εκπλήξεις και απρόσμενα acts.

Θελεις να είσαι κι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα παρακολουθήσουν, από κοντά, την απονομή των Mad About Arts by Campari 2020;

Τα βήματα για να συμμετέχεις στην κλήρωση είναι απλά: Μπες στο Instagram του MAD TV, κάνε like στο post του διαγωνισμού, κάνε mention το φίλο που θες να παρακολουθήσεις μαζί του το event και follow το Campari Greece και που ξέρεις; Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα βρεθεί στο event των πιο ανατρεπτικών βραβείων!

Mad About Arts by Campari 2020!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *