Κατερίνα Βλάχου

Τον Φεβρουάριο του ’92 γεννήθηκε ένα κορίτσι που από μικρή ηλικία είχε εκφράσει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες. Αυτό το κορίτσι είμαι εγώ (hi). Artistic ως το κόκαλο, έχω σπουδάσει συντηρήτρια έργων τέχνης, ενώ από το 2008 μέχρι και σήμερα ασχολούμαι με το makeup. Το 2019 κέρδισα το διαγωνισμό μακιγιάζ «Faceawards» και εκπροσώπησα τη χώρα μας στο παγκόσμιο «Faceawards Global» που πραγματοποιήθηκε το 2019 στο Los Angeles.

Η αγάπη μου για τα χρώματα οδήγησε στο να πειραματίζομαι συχνά με τα μαλλιά μου – έχω κάνει μέχρι και rainbow hair – και να δείχνω την όλη διαδικασία στο κανάλι μου στο YouTube «Katerina Vlachou» με την πολύτιμη βοήθεια του συνοδοιπόρου, Κώστα Καπερνάρου.

Έχω κάνει δύο χρόνια φωνητική και έχω τρία αξιολάτρευτα σκυλάκια τη Λίζα, τη Κίρκη και τον Covid. Πολλά σου αποκάλυψα, τα υπόλοιπα θα τα μάθεις στην εκπομπή «Take A Seat» του Mad Viral! Επίσης από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή σε περιμένω στη συχνότητα του Mad TV για να σου δώσω και άλλες πολύτιμες πληροφορίες για τη μόδα στην εκπομπή “Mad For Fashion” στις 18:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *