Κατερίνα Καινούργιου: Η αναφορά του πρώην της στην εκπομπή

«Έχουμε προχωρήσει σαν εκπομπή, δείχνουμε και πλάνα από πρώην μου»

Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με αφορμή τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην κάμερα της εκπομπής, για το ενδεχόμενο γάμου.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Εδώ σε αυτή την εκπομπή έχουμε προχωρήσει ε; Δείχνουμε πλάνα από πρώην, δεν έχουμε τέτοια θέματα… Δε με ρωτήσατε… Κανένα θέμα ρε παιδιά, δε πειράζει… Κανένα θέμα, ούτως ή άλλως σας το έχω ξαναπεί, πόσα χρόνια έχω χωρίσει με τον Βασίλη; Πάρα πολλά. Είμαι με τον Φίλιππό τρία, έχω χωρίσει 7-8 χρόνια. Αν τον δω έξω θα του μιλήσω, δε κάνουμε παρέα αλλά να είναι καλά ο άνθρωπος. Χαίρομαι πολύ για τον Βασίλη με την Κωνσταντίνα γιατί τον βλέπω και εκείνον καλά, από αυτά που καταλαβαίνω από το πρόσωπό του επειδή τον γνωρίζω. Και την Κωνσταντίνα τη βλέπω πολύ καλά».

Η συνεργάτιδα τής, Έλενα Πολυκάρπου, την πείραξε στη συνέχεια λέγοντας της: «Άντε και εσύ κουμπάρα Κατερίνα». Και η ίδια απάντησε «Έλενα τι λες; Είναι δυνατόν; Παιδιά δεν είμαστε εδώ Σουηδία αλλά βλέπω δυο ανθρώπους που είναι καλά και ότι αυτή η σχέση θα προχωρήσει. Αν είσαι άνθρωπος που εκτιμάς εκείνους που έχεις υπάρξει μαζί τους χαίρεσαι. Και εγώ ξέρω ότι και ο Βασίλης χαίρεται για μένα που είμαι καλά».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *