Καραβάτου- Σπυροπούλου: Έκπληξη στα νούμερα τηλεθέασης!

Μεγάλες ανατροπές είχαμε χθες, στα νούμερα τηλεθέασης των πρωινών εκπομπών.

Τόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όσο και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη έριξαν τα δικά τους “όπλα” στη “μάχη” της τηλεθέασης, ωστόσο καμία από τις δύο ψυχαγωγικές εκπομπές δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά στο γενικό σύνολο. Την έκπληξη έκανε η εκπομπή του ΣΚΑΪ “Σαββατοκύριακο με δράση” που τερμάτισε πρώτη στο γενικό σύνολο, ενώ ήταν και δεύτερη στο νεανικό κοινό, με μικρή διαφορά από το πρώτο “Στα καλά καθούμενα”.

Στο γενικό σύνολο, λοιπόν, το “Σαββατοκύριακο με δράση” του ΣΚΑΪ συγκέντρωσε μέσο όρο 16,4%, φτάνοντας μέχρι και το 18,8%. Στη δεύτερη θέση η εκπομπή “Στα καλά καθούμενα” με μέσο όρο 14,8% και το υψηλότερο τέταρτο να συγκεντρώνει 18,6%, ενώ στη τρίτη θέση ήταν το “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” με μέσο όρο 12,2%, φτάνοντας μέχρι και το 16,8%.

Όσον αφορά το νεανικό κοινό, η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη συγκέντρωσε μέσο όρο 13,6%, φτάνοντας μέχρι και το 17,5%.

Στη δεύτερη θέση, η εκπομπή “Σαββατοκύριακο με δράση” στον ΣΚΑΪ που συγκέντρωσε μέσο όρο στο νεανικό κοινό 12,1%, με το υψηλότερο τέταρτο να συγκεντρώνει 13,6%.

Ενώ η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κινήθηκε σε χαμηλά ποσοστά, με μέσο όρο 10,6% και το υψηλότερο τέταρτο να φτάνει στο 16,7%.

Μάλιστα..

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *