Καλή παρουσία, αλλά χωρίς μετάλλιο

Καλή παρουσία είχαμε στα περισσότερα αγωνίσματα που συμμετείχαν Ελληνες αθλητές στη χθεσινή μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε κάποιο μετάλλιο για την χώρα μας σε αθλήματα που έγινε η τελική φάση.
Στην ενόργανη γυμναστική, ο Βασίλης Τσολακίδης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον τελικό του δίζυγου στην έκτη θέση (συγκέντρωσε 15.300 βαθμούς). Στην ιστιοπλοΐα, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης τερμάτισε στην έκτη θέση στην κατηγορία RS-X, ενώ στην κατηγορία 470 οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος ολοκλήρωσαν τις ιστιοδρομίες στην 19η θέση.
Στη συγχρονισμένη κολύμβηση στο ντουέτο, η Δέσποινα Σολωμού και η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατετάγησαν στην 8η θέση στον τελικό, έπειτα από πολύ καλή παρουσία.
Στο στίβο, ο Λυκούργος Τσάκωνας έκανε 20.56 στα 200 μ. στη δεύτερη προκριματική σειρά και προκρίθηκε στα ημιτελικά, ενώ ο Κώστας Δουβαλίδης τερμάτισε δεύτερος στην πρώτη προκριματική σειρά στα 110 μ. μετ’ εμποδίων με 13.40 και πέρασε… αέρα.
Στον ακοντισμό γυναικών η Σάββα Λίκα έκανε 57.06 μ., δεν έπιασε το όριο των 62 μ. και αποκλείστηκε από τον τελικό.
Τέλος, στην ποδηλασία πίστας, ο Χρήστος Βολικάκης τερμάτισε έπειτα από δύο γύρους στην 9η θέση της συνολικής κατάταξης.
Η αθλητική δραστηριότητα συνεχίζεται σήμερα με αρκετά αθλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και αρκετές ελληνικές συμμετοχές.
Στο στίβο, ο Κώστας Δουβαλίδης συμμετέχει στην πρώτη ημιτελική σειρά των 110 μ. μετ’ εμποδίων, ενώ ο Λυκούργος Τσάκωνας τρέχει στη δεύτερη ημιτελική σειρά των 200 μ., μαζί με τον Τζαμαϊκανό Γιόχαν Μπλέικ. Στα 800 μ. γυναικών, η Ελενα Φιλάνδρα συμμετέχει στην τέταρτη προκριματική σειρά (προκρίνονται οι δύο πρώτοι και οι έξι καλύτεροι χρόνοι) και στο επί κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης διεκδικεί την πρόκριση για τον τελικό, με το όριο να είναι στα 5,70 μ. Τέλος, στον ακοντισμό, ο Σπύρος Λεμπέσης συμμετέχει στα προκριματικά (όριο πρόκρισης τα 82 μ.).

Εδώ θα βρείτε περισσότερα νέα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και για όλη την αθλητική επικαιρότητα.

πηγή: infootball.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *