“Καιρός Για Ήρωες”

Ο Γιώργος Δάντης είναι 16 χρονών και τρελά ερωτευμένος με μια κοπέλα που φαίνεται να αγνοεί την ύπαρξή του. Οι γονείς του δεν έχουν χρόνο γι’ αυτόν, η χώρα γύρω του καταρρέει από την κρίση αλλά τα πραγματικά προβλήματα δεν έχουν αρχίσει ακόμα…
Πρόβλημα πρώτο: Η αγαπημένη του κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.
Πρόβλημα δεύτερο: Λίγο πριν την απόπειρα, η αγαπημένη του είδε κάτι που την κάνει στόχο των πιο επικίνδυνων ανθρώπων στην πόλη.
Πρόβλημα τρίτο: Μια συμμαθήτριά τους έχει εξαφανιστεί ή δολοφονηθεί και οι γονείς της παριστάνουν πως τίποτα δεν έχει συμβεί.
Πρόβλημα τέταρτο: Ο κολλητός φίλος του – μια ατρόμητη, μοναχική ιδιοφυΐα που αγνοεί τα κορίτσια που τον λατρεύουν – έχει τους λόγους του να είναι πιο απόμακρος από ποτέ, τώρα που χρειάζεται τη βοήθειά του.
Και είμαστε ακόμα στην αρχή…
Σε μια πόλη γεμάτη μυστικά, ο Γιώργος Δάντης θα ανακαλύψει πως το μόνο χειρότερο από το να έχεις αδίστακτους ανθρώπους με εξωπραγματικές ικανότητες στο κατόπι σου είναι να μην έχεις ιδέα για τους πραγματικούς λόγους που σε κυνηγάνε. Λόγους που χάνονται στα βάθη του χρόνου.

Το «Καιρός για ήρωες» είναι το πρώτο βιβλίο μιας τριλογίας μυστηρίου που διαδραματίζεται στην Κρήτη, μέσα στην κρίση του 2013. Είναι ένα μυθιστόρημα με καταιγιστική δράση, ανατροπές που κόβουν την ανάσα και χιούμορ, για αναγνώστες με απαιτήσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *