Οι διάσημοι καλεσμένοι της Kacey Musgraves στο Χριστουγεννιάτικο show της

Οι διάσημοι καλεσμένοι της Kacey Musgraves στο Χριστουγεννιάτικο show της

Η Lana Del Rey, η Camila Cabello και James Corden είναι ανάμεσα στους καλεσμένους του εορταστικού προγράμματος.

Το Χριστουγεννιάτικο show της Kacey Musgraves κάνει πρεμιέρα στο AMAZON PRIME στις 29 Νοεμβρίου με την star της country να έχει ήδη “κλείσει” τους καλεσμένους της. Φίλοι celebrities και ηθοποιοί θα γιορτάσουν μαζί με την τραγουδίστρια.

Στη λίστα των καλεσμένων βρίσκονται οι Lana Del Rey, Kendall Jenner, Leon Bridges, Zooey Deschanel, James Corden, Troye Sivan, Fred Armisen και η Camila Cabello.

Με αφηγητή τον Dan Levy, το show θα περιλαμβάνει και ερμηνείες κλασσικών Χριστουγεννιάτικών τραγουδιών σε μοναδικές εκτελέσεις από την τραγουδίστρια και τους καλεσμένους της. Όπως μάθαμε, η Camila Cabello θα τραγουδήσει το ROCKIN’ AROUND THE CHRISTMAS TREE, ο James Corden το LET IT SNOW, η Lana Del Rey το I’LL BE HOME OR CHRISTMAS και η Zooey Deschanel το MELE KALIKIMAKA.

Επίσης, θα δούμε το ντουέτο του Leon Bridges με την Kacey Musgraves στο τραγούδι PRESEN WITHOUT A BOW, που κυκλοφόρησε η τραγουδίστρια της country το 2016, ενώ ο Troye Sivan θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι με τίτλο GLITTERY.

https://www.instagram.com/p/B4c64EqHcbj/?utm_source=ig_embed

To show εκτός από πολλή μουσική και τραγούδι θα περιλαμβάνει και πολλά κωμικά σκετσάκια. Όπως δηλώνει και η ίδια η παρουσιάστρια, όλα ξεκίνησαν από μια μικρή ιδέα και εξελίχθηκε σε υπερπαραγωγή με πολλούς καλεσμένους ανάμεσα στους οποίους και η γιαγιά της τραγουδίστριας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *