Θα συνεργαστεί τελικά ο Justin Timberlake με τη Lizzo;

Justin Timberlake Lizzo συνεργασία

Την πρώτη φορά που της το πρότεινε, εκείνη δεν τον πίστεψε, μέχρι που βρέθηκαν μαζί στο studio.

O Justin Timberlake σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε, ότι ζήτησε από την ομάδα του να συνεργαστεί με νέους και φρέσκους καλλιτέχνες. Η δήλωση έρχεται ενάμιση μήνα μετά το video, που ανέβασε στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται στο studio με τη Lizzo.

Οι φήμες για συνεργασία δεν άργησαν να πλημμυρίσουν το διαδίκτυο και ο ίδιος ο τραγουδιστής τις επιβεβαίωσε λέγοντας, πως το νέο τους τραγούδι θα είναι “μέσα στις φλόγες”.

Ο Justin θυμάται την πρώτη του συνάντηση με τη rapper στο SONGWRITERS HALL OF FAME. Εκεί της συστήθηκε, της εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη δουλειά της και της είπε, πως θέλει να συνεργαστούν, θυμίζοντάς της τις συνεργασίες του με την SZA και τον Meek Mill.

Αρχικά η Lizzo δεν τον πίστεψε, παρότι της είπε, ότι θέλει να γίνει ενσωματωθεί στην κοινότητα, μέσα από μια τέτοια συνεργασία.

Μετά από λίγο καιρό την κάλεσε στο studio και άρχισαν να δουλεύουν σε διαφορετικά κομμάτια. Ο ίδιος πάντως δεν είναι σίγουρος πότε θα κυκλοφορήσει κάποιο από αυτά, αλλά θεωρεί πως έχει γίνει καλή δουλειά.

[crowdsignal poll=10433436]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *