Θα μεταφέρει η Jennifer Lopez την ταινία “Hustlers” στο θεατρικό σανίδι;

Θα μεταφέρει η Jennifer Lopez την ταινία "Hustlers" στο θεατρικό σανίδι;

Το σίγουρο είναι πάντως, πως η τραγουδίστρια θέλει να δει την ιδέα να γίνεται πραγματικότητα, έστω και από τη θέση της παραγωγού.

View this post on Instagram

Η πρωταγωνίστρια και παραγωγός της ταινίας HUSTLERS, @jlo δηλώνει πως θα ήθελε να δει την ιστορία στο θεατρικό σανίδι. Για αυτήν θα ήταν κάτι το απίστευτο να γίνει η ταινία, ένα show του Βroadway με live ερμηνεία. H 50χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν είναι όμως σίγουρη ότι θα πρωταγωνιστούσε σε ένα τέτοιο εγχείρημα, παρότι επαγγελματικά θα επιθυμούσε να δοκιμάσει και την εμπειρία του θεάτρου. Το σίγουρο είναι πάντως, πως θα θα αναλάμβανε την παραγωγή του αλλά, όπως λέει και η ίδια, ποτέ δεν ξέρεις! Για την Lopez, η ταινία αποτελεί ούτως ή άλλως ένα είδος ολοκλήρωσης γιατί ήταν μια παραγωγή από γυναίκες χωρίς την εμπλοκή ανδρών, οι οποίοι, κατά την τραγουδίστρια, κυριαρχούν και επιβάλλουν τα πάντα στις κινηματογραφικές δουλειές. #madtv – διάβασε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Η πρωταγωνίστρια και παραγωγός της ταινίας HUSTLERS, Jennifer Lopez δηλώνει πως θα ήθελε να δει την ιστορία στο θεατρικό σανίδι. Για αυτήν θα ήταν κάτι το απίστευτο να γίνει η ταινία, ένα show του Βroadway με live ερμηνεία.

H 50χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν είναι όμως σίγουρη ότι θα πρωταγωνιστούσε σε ένα τέτοιο εγχείρημα, παρότι επαγγελματικά θα επιθυμούσε να δοκιμάσει και την εμπειρία του θεάτρου. Το σίγουρο είναι πάντως, πως θα θα αναλάμβανε την παραγωγή του αλλά, όπως λέει και η ίδια, ποτέ δεν ξέρεις!

Για την Lopez, η ταινία αποτελεί ούτως ή άλλως ένα είδος ολοκλήρωσης γιατί ήταν μια παραγωγή από γυναίκες χωρίς την εμπλοκή ανδρών, οι οποίοι, κατά την τραγουδίστρια, κυριαρχούν και επιβάλλουν τα πάντα στις κινηματογραφικές δουλειές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *