Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το “γάμο” της Jennifer Lopez με τον Maluma

Jennifer Lopez Maluma Marry Me

Όχι, δεν χώρισε με τον Alex Rodiguez. Απλώς, άρχισαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας της Λατίνας τραγουδίστριας.


Με δημοσιεύσεις στα social media, η Jennifer Lopez και ο Maluma ανακοίνωσαν την έναρξη των γυρισμάτων της νέας τους ταινίας, MARRY ME. Η Λατίνα τραγουδίστρια ενθουσιασμένη περιγράφει τη συνεργασία λέγοντας:

“Η τέχνη της συνεργασίας, αυτό είναι που αγαπάω σε αυτή τη δουλειά. Η αληθινή μαγεία συμβαίνει, όταν η έμπνευση συναντά την απουσία του εγωισμού. Είναι τόσο διασκεδαστικό όταν καλλιτέχνες από διαφορετικούς χώρους και όλοι συμβάλλουν στο να δημιουργηθεί κάτι ιδιαίτερο και αληθινό για όλους.”

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez γιόρτασαν τον αρραβώνα τους με ένα μεγάλο πάρτι

Ο Maluma απάντησε στη Lopez λέγοντας πως είναι ευγνώμων.

Η ταινία MARRY ME εξιστορεί τις στιγμές μιας pop star λίγο πριν παντρευτεί έναν αστέρα της rock, στη Madison Square Garden. Η νύφη ανακαλύπτει, πως ο γαμπρός την έχει απατήσει με τη βοηθό της και ασυναίσθητα παντρεύεται έναν καθηγητή μαθηματικών, το ρόλο του οποίου παίζει ο Owen Wilson. Πρόκειται για τη γραφική νουβέλα του Bobby Crosby, σε σκηνοθεσία της Kat Coiro.

Ο Maluma έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να ασχοληθεί με την υποκριτική:

“Θα ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική, όταν έρθει η σωστή στιγμή. Τότε με τη βοήθεια του Θεού θα ψάξω για ανάλογες ευκαιρίες. Αλλά, αν το κάνω θέλω να είναι κάτι μεγάλο, κάτι στο Hollywood που θα εκφράζει κάτι μεγάλο. Ως τότε είμαι συγκεντρωμένος στη μουσική μου καριέρα.”

Στο μεταξύ η Lopez απολαμβάνει την επιτυχία της τωρινής της ταινίας, HUSTLERS, ενώ προετοιμάζεται μαζί με τη Shakira στο ημίχρονο του SUPER BOWL.

Είναι επίσημο: η JLo και η Shakira θα εμφανιστούν στο Super Bowl 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *