Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez γιόρτασαν τον αρραβώνα τους με ένα μεγάλο πάρτι

Jennifer Lopez Alex Rodriguez αρραβωνιάστηκαν

Απ’ ότι φαίνεται η ημέρα του γάμου δεν πρέπει να είναι και πολύ μακριά!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez γιόρτασαν τον αρραβώνα τους, με συγγενείς και φίλους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Το πάρτι διοργάνωσε η Carole Bayer Sager με το σύζυγό της, στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Η Sager με τον άνδρας της γνώρισαν το ζευγάρι πέρσι το Νοέμβριο, όταν τους είχαν καλέσει για δείπνο. Η JLo και ο Αλεχ ενθουσιάστηκαν με το σπίτι και εκείνη τους είπε πως όταν αρραβωνιαστούν θα τους οργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι.

Έτσι και έγινε. Όταν τον περασμένο Μάρτιο ο Alex της έκανε πρόταση, η Jennifer πήρε τη φίλη της τηλέφωνο να της πει τα νέα. Μερικές εβδομάδες μετά o μάνατζερ της JLo, Benny Medina, πρότεινε στη Sager να οργανώσουν ένα πάρτι και φυσικά αυτή συμφώνησε.

Στο πάρτι προσκλήθηκαν συγγενείς και στενοί φίλοι του ζευγαριού ενώ το ζευγάρι είχε συνέχεια στην αγκαλιά του, τα παιδιάς του. Η Jennifer τραγούδησε το FAITHFULLY ενώ η πρόποση του Alex την έκανε να δακρύσει.

Πάντως το αρραβωνιασμένο ζευγάρι, έστειλε την επόμενη μέρα λουλούδια στην οικοδέσποινα, η οποία τα περιγράφει ως “άνθη που δεν είχε ξαναδεί στη ζωή της”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Φυσικά την επόμενη μέρα το Instagram της Jennifer Lopez πήρε φωτιά με τις φωτογραφίες που ανέβασε από το πάρτι, ευχαριστώντας για μία ακόμη φορά τους φίλους και οικοδεσπότες της. Χαρακτηριστική ήταν η φωτογραφία, που ανέβασε, με τα παιδιά της.

Παρότι o γιος της JLo, Max δεν φωτογραφήθηκε, η τραγουδίστρια τόνισε πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στο γάμο της, καθώς θα είναι αυτός που θα την παραδώσει τον γαμπρό.

Πάντως η ημερομηνία του γάμου δεν έχει οριστεί, ακόμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *