Δείτε την εμφάνιση του James Blake, που κόπηκε λογω του … Joe Biden

O James Blake στον Jimmy Kimmel

Δεν έχουν άδικο όταν όλοι πιστεύουν, ότι οι πολιτικοί μιλάνε υπερβολικά πολύ!

O James Blake εμφανίστηκε κανονικά στο JIMMY KIMMEL LIVE show και έδωσε μια συγκινητική ερμηνεία με το νέο του τραγούδι ARE YOU IN LOVE?. Η εμφάνιση του James ήταν προγραμματισμένη να μεταδοθεί στην εκπομπή, αλλά παρουσιάστηκε πρόβλημα με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, για τα προκριματικά των Προεδρικών εκλογών του 2020.

Η συνέντευξη του Joe Biden κράτησε παραπάνω από το αναμενόμενο και τελικά η εμφάνιση του James δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά. Οι παραγωγοί της εκπομπής ανέβασαν όμως, στο YouTube την εμφάνιση του τραγουδιστή.

Η εμφάνισή του απλή, όπως το συνηθίζει άλλωστε, αφήνοντας τα συναισθήματα να κυριαρχήσουν. Με μια ατμοσφαιρικά φωτισμένη σκηνή, τραγούδησε χωρίς μουσικά όργανα ή φωνητικά.

O James δήλωσε: “Ήταν να τραγουδήσω στο show του Jimmy Kimmel απόψε, μετά τη συνέντευξη του πρώην Αντιπροέδρου Joe Biden. Δυστυχώς, η συζήτησή τους κράτησε παραπάνω ώρα και η εμφάνισή μου θα μεταδοθεί σε άλλη εκπομπή. Παρόλα αυτά, είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο.”

https://www.instagram.com/p/B23HbdpH4jz/

Το ARE YOU IN LOVE? συμπεριλαμβάνεται στο 4ο album του James Blake, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο. Σε αυτό το album o James συνεργάστηκε με τους: André 3000, Travis Scott, Metro Boomin, Moses Sumney και Rosalia. Παράλληλα συνεργάστηκε με to indie folk συγκρότημα, Bon Iver, στο τελευταίο τους album.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *