Ήξερες ότι οι Spice Girls ΔΕΝ επέλεξαν τα διάσημα stage names τους;

Spice Girls

Τι κι αν τις έχουμε αγαπήσει ως «Posh», «Baby», «Scary», «Sporty» και «Ginger», οι τραγουδίστριες δεν δημιούργησαν οι ίδιες τα ψευδώνυμά τους.

 

Spice Girls

«Εσύ ποια από τις Spice Girls είσαι;» Αυτό ήταν ένα θέμα συζήτησης που απασχολούσε κάθε teen στα τέλη των ‘90s και μπορεί να το ακούσεις μέχρι και σήμερα.

Οι Spice Girls είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία group όλων των εποχών και η επιρροή τους στη μουσική βιομηχανία είναι φανερή ακόμα και σήμερα. Εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες τους, ένα ακόμη πράγμα που έκανε τις Spice Girls να ξεχωρίσουν ήταν τα ψευδώνυμα/ stage names που είχαν τα μέλη, ονόματα τόσο χαρακτηριστικά που θα πίστευε κανείς ότι τα επέλεξαν με μεγάλη προσοχή κάθε μια από τις τραγουδίστριες. Έλα όμως που δεν τα επέλεξαν οι ίδιες!

Στην πραγματικότητα, οι Spice Girls δεν είχαν stage names μέχρι που ο συντάκτης ενός teen περιοδικού, το «Top of the Pops», πήρε συνέντευξη από τις stars και τις έδωσε τα ψευδώνυμα «Posh», «Baby», «Scary», «Sporty» και «Ginger». Οι Spice Girls βρήκαν τα ονόματα αυτά αστεία και άρχισαν να τα χρησιμοποιούν!

Τα υπόλοιπα ανήκουν πλέον στα βιβλία (μουσικής) ιστορίας!

Για περισσότερα μουσικά νέα συντονίσου στο Instagram account του MAD TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *