ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ MAD TV
Το νέo big-hit από την Ήβη Αδάμου και την Konnie Metaxa

Δείτε μια βδομάδα νωρίτερα απ' όλους το νέo video clip της Ήβης Αδάμου με την Κόνι Μεταξά

Συντονίσου και δες πρώτος τo video clip της εκρηκτικής συνεργασίας, με τίτλο ΠΑΩ!

View this post on Instagram

Άλλη μία αποκλειστικότητα εξασφάλισε για τους τηλεθεατές του το MAD TV. Αυτή τη φορά, απολαμβάνεις πρώτος και για μία ολόκληρη εβδομάδα, μέσα από την συχνότητα του αγαπημένου σου μουσικού καναλιού, το νέο hit της @iviadamou_ , με τίτλο «Πάω», σε συνεργασία με την @kmetaxa . «Φρέσκο», ρυθμικό και δυναμικό, το «Πάω», σε μουσική Νikal και Μιχάλη ΜΕΘ Κουινέλη και στίχους Μιχάλη ΜΕΘ Κουινέλη, ξεσηκώνει από την πρώτη κιόλας νότα, συνδυάζοντας τον up-tempo pop ήχο με τις ξεχωριστές ερμηνείες της Ήβης Αδάμου και της Konnie Metaxa. Το video clip πολύχρωμο και άκρως εντυπωσιακό, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, σε παρασύρει σε ένα κόσμο γεμάτο μουσική και χρώματα ενώ οι ρυθμικές χορογραφίες του clip σε ξεσηκώνουν να τις αντιγράψεις! Να θυμίσουμε ότι αυτή την περίοδο η Ήβη Αδάμου και η Konnie Metaxa, συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις τους στο «Fantasia», δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον STAN. Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή απολαμβάνεις αποκλειστικά το «Πάω» μόνο στο MAD! #madtv #madexclusive

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Άλλη μία αποκλειστικότητα εξασφάλισε για τους τηλεθεατές του το MAD TV. Αυτή τη φορά, απολαμβάνεις πρώτος και για μία ολόκληρη εβδομάδα, μέσα από την συχνότητα του αγαπημένου σου μουσικού καναλιού, το νέο hit της Ήβης Αδάμου, με τίτλο ΠΑΩ, σε συνεργασία με την Konnie Metaxa.

«Φρέσκο», ρυθμικό και δυναμικό, το ΠΑΩ, σε μουσική Νikal και Μιχάλη ΜΕΘ Κουινέλη και στίχους Μιχάλη ΜΕΘ Κουινέλη, ξεσηκώνει από την πρώτη κιόλας νότα, συνδυάζοντας τον up-tempo pop ήχο με τις ξεχωριστές ερμηνείες της Ήβης Αδάμου και της Konnie Metaxa.

Το video clip πολύχρωμο και άκρως εντυπωσιακό, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, σε παρασύρει σε ένα κόσμο γεμάτο μουσική και χρώματα ενώ οι ρυθμικές χορογραφίες του clip σε ξεσηκώνουν να τις αντιγράψεις!

Να θυμίσουμε ότι αυτή την περίοδο η Ήβη Αδάμου και η Konnie Metaxa, συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις τους στο «Fantasia», δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον STAN.

Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή απολαμβάνεις αποκλειστικά το ΠΑΩ μόνο στο MAD!

[crowdsignal poll=10447639]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *