Ήρθε το νέο iPad Air 2! Δείτε το!

Η Apple χτες το βράδυ, σε ειδικό event που έγινε στη Καλιφόρνια, παρουσίασε μια νέα σειρά από προϊόντα.

Μεταξύ αυτών είναι και το νέο, κορυφαίο iPad Air 2 με μειωμένο πάχος που πλέον φτάνει τα 6.1 χιλιοστά και το κάνει το πιο λεπτό tablet της αγοράς. Το anti-reflective coating στο γυαλί, κάνει την οθόνη του iPad Air 2 να δημιουργεί 56% λιγότερες αντανακλάσεις, ενώ στο εσωτερικό του μοντέλου βλέπουμε τον A8X επεξεργαστή.

Πρόκειται για μια CPU που βασίζεται σε 2ης γενιάς 64-bit αρχιτεκτονική και προσφέρει 40% ταχύτερη επιδόσεις, ενώ ενσωματώνει και τη κάρτα γραφικών που είναι έως 2.5 φορές ταχύτερη GPU. Η μπαταρία του iPad Air 2 μπορεί να προσφέρει 10 ώρες λειτουργίας, ενώ η iSight κάμερά του έχει αισθητήρα 8MP , μπορεί να καταγράψει εικόνα 1080p (με υποστήριξη Slo-Mo) και χαρακτηρίζεται από αρκετές βελτιώσεις. Στο κάτω μέρος, το home button έρχεται πλέον με υποστήριξη Touch ID και συνεργασία με το Apple Pay.

Η τιμή του iPad Air 2 που ξεκινάει από τα 499 δολάρια για τα 16GB και προχωράει στα 599 δολάρια για τα 64GB και φτάνει στα 699 για τα 128GB. Οι τιμές αυτές αφορούν τις εκδόσεις WiFi, ενώ οι αντίστοιχες για τις 4G εκδόσεις γίνονται πλέον 629, 729 και 829 δολάρια.

wireless_large

touch_id_large

design_large

ios8_large

hero_large

display_large

apps_large

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *