Είναι οριστικό! Αυτοί θα αντικαταστήσουν στον ALPHA το “Δέστε τους”

Πολύς λόγος είχε γίνει όλο το καλοκαίρι για την παρέα που θα κληθεί να αναλάβει την απογευματινή ζώνη του ALPHA, στη θέση του πολύ πετυχημένου «Δέστε Τους»!

Τελικά σήμερα ανακοινώθηκε πως η εκπομπή «Όλα Παίζουν» με παρουσιαστές τους Γιώργο Λιανό, Κατερίνα Καινούργιου,  Μπέττυ Μαγγίρα και Αλέκα Καμηλά θα αντικαταστήσει το «Δέστε Τους» τη σεζόν που μας έρχεται στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Alpha!

Την ανακοίνωση έκανε με κάθε επισημότητα ο σταθμός εκδίδοντας δελτίο τύπου στο οποίο ανέφερε: «Ο Alpha ανακοινώνει με χαρά ότι στην παρέα της απογευματινής ζώνης προστίθενται, από το φθινόπωρο, ο Γιώργος Λιανός, η Κατερίνα Καινούργιου, η Μπέττυ Μαγγίρα και η Αλέκα Καμηλά.

Τέσσερα –πέντε πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας για το team της νέας ζωντανής απογευματινής εκπομπής του Alpha: O Γιώργος (Λιανός) είναι έμπειρος τηλεοπτικά, εμφορείται από πνεύμα συνεργασίας, διαθέτει φωνή, επιστημονική κατάρτιση (πτυχίο πολυτεχνείου) και τρία παιδιά. Η Μπέττυ (Μαγγίρα) είναι show woman, διαθέτει αιχμηρό πνεύμα, ετοιμότητα και κίνηση αιλουροειδούς. Η Κατερίνα (Καινούργιου) είναι ερωτευμένη, έχει έναν καλό λόγο για τον καθένα, ενέργεια να ραγίσει το γυαλί και χαμόγελο που γράφει. Η Αλέκα (Καμηλά) είναι ψηλή, θεωρητική, εξ ου και ο πρότερος έντιμος βίος στους αγωνιστικούς χώρους και στην πασαρέλα. Μαζί τους θα βρίσκεται στο πλατό ο dj Χρήστος Μυρίδης για να σιγοντάρει -ή να ρίχνει λάδι στη φωτιά- με τις μουσικές επιλογές του.

Τέσσερα- πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την ίδια την εκπομπή: Οι τέσσερις συνωμότες και συμπαρουσιαστές θα εφορμήσουν στο τέλος του καλοκαιριού από τη συχνότητα του Alpha για να φέρουν τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας καθημερινά 4 έως 6 μετά μεσημβρίαν. Με αφορμές από την ειδησεογραφία θα ανταλλάσσουν σκέψεις και απόψεις, ασεβείς και παιγνιώδεις, θα συνομιλούν με τους εκλεκτούς καλεσμένους τους και θα δίνουν τον λόγο στους τηλεθεατές κάνοντας χρήση όλων των μέσων, παλιών και νέων. »

Κατερίνα Καινούργιου

Μπέττυ Μαγγίρα

Γιώργος Λιανός

Αλέκα Καμηλά

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε την εμφάνιση του Claydee στο μεγαλύτερο μουσικό event του καλοκαιριού της Πολωνίας!

Ποιός θα ανοίξει τη μεγάλη συναυλία της Lady Gaga στην Ελλάδα;

Θριαμβευτική πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Posidonio – Δείτε φωτογραφίες

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *