Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου της Αθηνάς Οικονομάκου – Δεν θα γίνει μαζί με τη βάπτιση!

ημερομηνία του γάμου της Αθηνάς Οικονομάκου

H ημερομηνία του γάμου της Αθηνάς Οικονομάκου η 6η Οκτωβρίου. Το ζευγάρι θα τελέσει το θρησκευτικό του γάμο στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, όπως και το παλιό πειρατικό σκάφος Yacht Prince De Neufchatel, μια 25μετρη σκούνα που υπόσχεται αξέχαστα εν πλω ταξίδια στα πέριξ της Μυκόνου.

Η νύφη σύμφωνα με πληροφορίες, θα φορά νυφικό Celia Kritharioti και κουμπάροι τους θα είναι η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη  και ο καλός φίλος του γαμπρού Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες του πολιτικού τους γάμου στη Μάνη.

Βέβαια, δεν γνωρίζουμε αν  υπάρχει κάποια κρυμμένη ιστορία πίσω από την ημερομηνία του γάμου της Αθηνάς Οικονομάκου, αλλά ξέρουμε για το μέρος.  Η Μύκονος δεν είναι μόνο ο τόπος που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Φίλιππος Μιχόπουλος, αλλά και το μέρος που πρωτογνωρίστηκε το ζευγάρι.

“Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, στην παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει μούρη με μούρη και εκείνος μετά μου είπε πως από τότε κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι όμως κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε τυχαία την επόμενη ημέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε, έλεγε η Αθηνά στο People και τη Σόνια Καζόνι στα τέλη Ιανουαρίου του 2016.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *