Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Στην τελευταία της συνέντευξη η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και συγκεκριμένα για το αν εξακολουθεί να τον θαυμάζει μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, αλλά και για το αν η σχέση τους περνάει τις κρίσεις της και έχουν μεταξύ τους διαφωνίες και εντάσεις.

«Μετά από τέσσερα χρόνια σε μια σχέση, θεωρητικά υγιή, αρχίζεις και γίνεσαι ένα με τον άλλο. Ζυμώνεσαι μαζί του. Οι δύο εξελίσσονται μαζί και γίνονται ένα. Εξακολουθώ να θαυμάζω το μυαλό του, αλλά τώρα πια είναι σαν να λειτουργούμε με ένα μυαλό τις περισσότερες φορές. Το έχουν αυτό οι σχέσεις: όταν οι άνθρωποι ζούνε μαζί, ενώνονται σε πάρα πολλά πράγματα», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, μίλησε ανοιχτά για τα… καβγαδάκια τους: «Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες, ότι όλα είναι ήρεμα και είμαι ζεν. Απλώς, δεν υπάρχει η υπερβολή των καβγάδων, όπου λέγονται ασυναρτησίες. Διαφωνίες και εντάσεις υπάρχουν. Εγώ πάντως δεν πιστεύω πως μία σχέση χωρίς καβγάδες είναι βαρετή. Είναι κάποια τσιτάτα που υιοθετούνται και έτσι περνάει στο υποσυνείδητο του άλλου ότι αν δεν τσακώνεσαι, βαριέται στη σχέση του»

Τέλος, απάντησε και στα δημοσιεύματα που θέλουν τον σύντροφό της να ήταν κλειστός στην αρχή της σχέσης του και εκείνη να έχει καταφέρει να τον χαλαρώσει. «Πως να απαντήσω εκ μέρους του; Ίσως τον ρωτούν περισσότερα πράγματα πλέον. Μεγαλώνοντας, αφήνουμε πράγματα στην άκρη, γινόμαστε πιο άνετοι. Δουλεύει από μικρός και έχει μεγαλώσει σε αυτό το χώρο. Μπορεί να είχε φοβίες και να ήθελε να προστατεύσει τον εαυτό του», απάντησε στο περιοδικό «Hello».

ZETA_2

ZETA_3

ZETA_4

ZETA_11

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *