Η βίλα που αγόρασε ο Elton John στο Beverly Hills σε τιμή… ευκαιρίας

Σε 2.500 τετραγωνικά μέτρα στεγάζει… δέκα υπνοδωμάτια, δέκα μπάνια, γκαράζ για 11 αυτοκίνητα, εννέα τζάκια, βιβλιοθήκη, κινηματογράφο, κάβα, γυμναστήριο & πισίνα.


Ο Ελτον Τζον και ο σύντροφός του Ντέιβιντ Φέρνις μόλις αγόρασαν τη νέα βίλα που θα στεγάσει την ευτυχία τους, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ διαθέτει δέκα υπνοδωμάτια, δέκα μπάνια και γκαράζ για 11 αυτοκίνητα, έναντι μόλις 22 εκατ. στερλίνων ( 34 εκατ δολ.), κατά 19 εκατ. στερλίνες φθηνότερα από την αρχική του τιμή των 41 εκατ. στερλίνων και η οποία βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς.

Πιο… αναλυτικά, η πραγματικά τεράστια βίλα μεσογειακού στιλ διαθέτει επτά κύρια υπνοδωμάτια, καθώς και τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο για τα μέλη του προσωπικού. Διαθέτει επίσης μια μεγάλη σκάλα, δέκα μεγάλα μπάνια, 12 μικρότερα, μια μεγάλη τραπεζαρία, εννέα τζάκια, βιβλιοθήκη, κινηματογράφο, κάβα, γυμναστήριο και πισίνα.

mpeite-sti-nea-bila-tou-elton-tzon-sto-mpeberli-xils.w_l

Το ζευγάρι αγόρασε το πολυτελές σπίτι, αφού πρώτα είχε μπει και βγει από την αγορά αρκετές φορές, με αποτέλεσμα η τιμή του να πέφτει σταδιακά από την αρχική τιμή των 41 εκατ. στερλίνων.

Οπως σημειώνει η Daily Mail, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Variety, ο 68χρονος Σερ Ελτον και ο 52χρονος Φέρνις, είναι οι υπερήφανοι νέοι ιδιοκτήτες του αρχοντικού, που χτίστηκε το 2001 και πωλήθηκε από τον Armand Marciano, συν-ιδρυτή της εταιρείας μόδας Guess

Το ασανσέρ που διαθέτει βοηθά τους επισκέπτες να περιηγηθούν στους τρεις ορόφους της βίλας έκτασης περίπου 2,5 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, πάνω από 20 φορές μεγαλύτερη από το μέσο σπίτι στην Αγγλία.

 

Δείτε τις φωτογραφίες:

upl562de03907f8e

upl562de0424b6a0

Δείτε περισσότερες στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *