Η Tiffany Young ζει το όνειρό της, λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στη Disney!

Tiffany Young K-Pop

Δηλώνει πως ζει ένα παραμύθι και το κάνει για όλους τους K-Pop καλλιτέχνες.

Δεν το πιστεύει πως έχουν περάσει μόνο 14 μήνες η Tiffany Young. Νιώθει να εξελίσσεται, να εμπνέεται και το διασκεδάζει. Και όλα αυτά της συμβαίνουν μετά την αποχώρησή της από το συγκρότημα GIRLS’ GENERATION (SNSD).

Μέσα σε αυτούς τους 14 μήνες, μεταξύ άλλων, κυκλοφόρησε 6 μουσικά video, κέρδισε βραβείο στα iHEARTRADIO AWARDS για τη μίνι περιοδεία της στην Ασία, οργάνωσε την περιοδεία της στη Βόρεια Αμερική και έγραψε πολλά νέα τραγούδια.

Η Young θυμάται τις όμορφες στιγμές που πέρασε στη DISNEY με την ευκαιρία της συναυλίας του Αυγούστου για τα 90 χρόνια του MICKEY MOUSE. Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε τη λατρεία της για το συγκεκριμένο κινούμενο σχέδιο, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι θαυμαστές της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν έπαψε να μιλά για την αγάπη της για τη DISNEY. Δηλώνει, όμως, πως σε αυτή δεν εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό της αλλά και όλους τους K-Pop καλλιτέχνες.

Η solo καριέρα, υπενθύμισε στην Tiffany, για ποιον λόγο ασχολήθηκε με τη μουσική. Ήταν το όνειρό της να βοηθήσει και άλλους να θεραπευτούν μέσα από αυτή, με τον ίδιο τρόπο που βοηθήθηκε και η ίδια μετά το θάνατο της μητέρας της, όταν ήταν σε ηλικία 12 ετών.

Έκλεισε τη συνέντευξη λέγοντας πως τα τέσσερα τραγούδια της, που τη χαρακτηρίζουν σήμερα είναι τα: MAGNETIC MOON, BORN AGAIN, RUNAWAY και η Κορεατική version του CAN YOU FEEL THE LOVE TONIGHT από την ταινία THE LION KING.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου φετινό single Tiffany Young;

[crowdsignal poll=10409293]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *