Οι System Οf Α Down διέκοψαν συναυλία λόγω πανικού στο κοινό!

Το κοινό πέρναγε τόσο καλά που ξέφυγε τελείως!


 

 

 
Κάποιος γνωστός μου είχε παλιά σχολιάσει πως αν (κάνεις το λάθος να) πας στην πρώτη σειρά σε συναυλία τον System Οf Α Down δεν βγαίνεις ζωντανός- ή τουλάχιστον δεν βγαίνεις σε κάθετη στάση.

Και να που αυτή η θεωρία με την οποία πολύ είχαμε γελάσει κάποτε έρχεται να επιβεβαιωθεί περίτρανα στην τελευταία εμφάνιση του συγκροτήματος στο Σικάγο όπου κυριολεκτικά …έπεσαν κορμιά.

Το συγκρότημα αναγκάστηκε να διακόψει πολλές φορές το set του προκειμένου να ηρεμήσει το κοινό, το οποίο βρισκόταν σε παλαβή κατάσταση ενώ οι γιατροί που ήταν στον χώρο προσπαθούσαν πανικόβλητοι να φτάσουν στο σημείο όπου δημιουργήθηκε το πρόβλημα.

Όχι, δεν υπήρξε κάποιον καυγάς ή κάποιου άλλου είδους ένταση. Απλώς ο κόσμος περνούσε καλά. Μόνο που σε κάποιο σημείο αρκετά άτομα από το κοινό κατέληξαν στο έδαφος με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σηκωθούν και να ποδοπατηθούν από τους υπόλοιπους.

Ένας φαν του συγκρoτήματος, ο Wrestler Steve Schneider, μίλησε στη συνέχεια για το περιστατικό λέγοντας ότι για μία στιγμή πίστεψε πως θα πέθαινε. «Έπεσα κάτω και αμέσως κάποιος άλλος έπεσε πάνω μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Μετά έπεσε κι άλλος και μετά κι άλλος. Δεν τελείωνε ποτέ. Κάποια στιγμή είχα ανθρώπους να πατάνε στην πλάτη μου και στο κεφάλι μου και εγώ ήμουν βυθισμένος στις λάσπες».

via

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *