Η Stefania έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά

Εξέφρασε την επιθυμία της να εκπροσωπησει ξανά την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision

Η 19χρονη Ελληνίδα pop star, Stefania, ένα χρόνο μετά την μοναδική εμφάνιση στην σκηνή της Eurovision, που χάρισε στην Ελλάδα την 10η θέση, “εισέβαλε” στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, κάνοντας εκπληξη στον Νίκο Μουτσινά με έναν ευφάνταστο τρόπο.

Η Stefania, δυο ημέρες μετά την ανακοίνωση της βαθμολογίας της Ελληνικής κριτικής επιτροπής την βραδιά του φετινού μεγάλου τελικού της Eurovision, εμφανίστηκε ξαφνικά στο video wall της εκπομπής, όπου έδωσε ξανά το 12άρι, με μια ανατροπή. Αυτή την φορά έδωσε τους 12 πόντους στον παρουσιαστή της εκπομπής Νίκο Μουτσινά. Ο Νίκος έκπληκτος, υποδέχτηκε την Stefania στο πλατό, η οποία έκανε είσοδο τραγουδώντας το νέο της τραγούδι “You lost me”. Το “You lost me” που μόλις κυκλοφόρησε είναι μια δημιουργία του Δημήτρη Κοντόπουλου μαζί με τους Elke Tiel, Stas Swaczyna, Daniël van der Molen ενώ μέρος των στίχων και της μουσικής έχει γράψει η STEFANIA και αναμένεται να κυκλοφορήσει και στα Ελληνικά.

Οι δυό τους, μεταξύ άλλων, μίλησαν για την βραδιά της Eurovision, για την μουσική εκπομπή που παρουσιάζει η Stefania στην Ολλανδία, αλλά και για την ταινία που πρωταγωνιστεί, σε εναν πολύ διαφορετικό ρόλο και θα κυκλοφορήσει τέλος του χρόνου στο Netflix. Η Stefania εξέφρασε την επιθυμία της να εκπροσωπησει ξανά την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision και οταν ο Νίκος Μουτσινάς έθεσε το δίλημμα της εκπροσώπησης της Ελλάδας ή της Ολλανδιας, η Stefania χωρίς σκέψη είπε ότι θα διάλεγε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *