Η star της K-pop, Sulli πέθανε σε ηλικία 25 ετών

Αυτοκτόνησε η Sulli σε ηλικία 25 ετών

Η ασυμβίβαστη τραγουδίστρια είχε αποφασίσει να έχει τον απόλυτο έλεγχο της εικόνας της, παρά το cyber bullying, που είχε δεχτεί.

H Choi Jin-ri, γνωστή ως Sulli, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στη Σεούλ. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, καθώς η τραγουδίστρια ζούσε μόνη της στο σπίτι.

Ο μάνατζέρ της προσπαθούσε από την Κυριακή να επικοινωνήσει με το πρώην μέλος των f(x). Η Amber Liu, μέλος του συγκροτήματος, συγκλονισμένη από την είδηση, ανακοίνωσε στο Twitter, πως ακυρώνει όλες τις δραστηριότητές της.

Η Sulli ξεκίνησε την καριέρα της στα 11, σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες της Νότιας Κορέας ενώ το 2009 έγινε μέλος των f(x), από το οποίο αποσύρθηκε το 2104 ύστερα από διαδικτυακό bullying που είχε δεχθεί.

Δεν ντρεπόταν καθόλου για το σώμα της και καλούσε τους οπαδούς της να επιλέγουν οι ίδιοι πως θα παρουσιάζουν το σώμα τους και να είναι ανοιχτόμυαλοι.

Αφού είχε κλειστεί για αρκετό καιρό στον εαυτό της και χωρίς να γνωρίζουν πολλοί εάν όντως περνούσε καλά, η Sulli επέστρεψε στην K-pop σκηνή, κυκλοφορώντας το πρώτο της solo single, με τίτλο GOBLIN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *