Η Selena Gomez ξέσπασε σε κλάματα την πρώτη φορά που άκουσε το “Everything I Wanted” της Billie Eilish!

Η ίδια αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο συγκινήθηκε τόσο με το συγκεκριμένο τραγούδι!

Φέρε στο μυαλό σου ένα τραγούδι όπου οι στίχοι του να σε αγγίζουν και σε συγκινούν… νιώθεις ότι έχει γραφτεί ακριβώς για εσένα, σωστά; Έτσι ακριβώς ένιωσε και η Selena Gomez την πρώτη φορά που άκουσε το “Everything I Wanted” της Billie Eilish! Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως δήλωσε, ξέσπασε σε κλάματα γιατί το συγκεκριμένο τραγούδι αποκαλύπτει αλήθειες σχετικά με τη μουσική βιομηχανία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Τη δήλωση αυτή την έκανε σε πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξη με τον Zane Lowe, σχετικά με τα τραγούδια που η ίδια επέλεξε για την playlist “At Home With Apple”, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο  ξεχώρισε αμέσως το συγκεκριμένο single, ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα.
«Όταν άκουσα το “Everything I Wanted” απλώς έκλαψα γιατί το περνούσα και εγώ όλο αυτό, εδώ και πολύ καιρό και σκέφτηκα ότι είναι τόσο αλήθεια! Υπάρχουν τόσες πολλές στιγμές στην μουσική μου καριέρα όπου έλεγα ότι “δεν έχει σημασία ποιος είσαι”» ανέφερε η Gomez ενώ παράλληλα εξέφρασε και τον θαυμασμό της προς την 18χρονη ερμηνεύτρια: «Η Billie τα έχει καταφέρει όλα με την αξία της. Είναι μια καταπληκτική καλλιτέχνης.»

Εσένα ποιό τραγούδι σε αγγίζει τόσο;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *