Η Selena Gomez ξεσπά σε κλάματα

H Selena Gomez δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.


Ο ξαφνικός χαμός της Christina Grimmie, της 22χρονης τραγουδίστριας που αναδείχθηκε μέσα από το αμερικανικό “The Voice”, λύπησε και εξαγρίωσε την κοινή γνώμη καθώς είναι ακόμη ένα ακόμη θλιβερό αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης οπλοκατοχής στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η νεαρή τραγουδίστρια πυροβολήθηκε καθώς υπέγραφε αυτόγραφα έπειτα από εμφάνισή της στο Orlando της Florida. Η Cristina μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά της και η είδηση του θανάτου της άρχισε να εξαπλώνεται.

Μεταξύ των fans και των celebrities φίλων της που έσπευσαν να δηλώσουν τη λύπη τους μέσω των social media με το hashtag #RIPChristina, ήταν και η Selena Gomez που αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη της φίλης της με ένα τραγούδι.

Δείτε το απίστευτο video με την παρουσιάστρια που παραιτήθηκε σε ζωντανή εκπομπή!

Το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Miami αφιέρωσε ένα τραγούδι στη φίλη της λέγοντας: “Ένα πράγμα που ξέρω για τη Christina και την οικογένειά της είναι ότι κρατά την πίστη της τόσο στενά μαζί της. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με κάποια θρησκεία, δεν έχει να κάνει με τίποτε ή με καλές πράξεις. Έχει να κάνει με το γεγονός πως είχε πίστη και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως της συνέβη κάτι τέτοιο αλλά θα ήθελα να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι σε εκείνη.”

Έπειτα καθώς τραγουδούσε το τραγούδι της “Nobody” ξέσπασε σε κλάματα, φορτισμένη από τη σκέψη της φίλης της.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι #RIPChristina και #SayNOtoGunViolence.

rs_634x799-160611195605-634.Selena-Gomez-twitter.tt.061116

Δες τα βίντεο στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *